Ballerinas in red, 1 Martie 2020. Cele mai apreciate 12 fotografii

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Dintre cele peste 21.000 de like-uri înregistrate la finele lunii februarie 2020, însumate de cele aproximativ 100 de fotografii transmise în cadrul proiectului “Ballerinas in red” derulat de revista Ballet Magazine, mai mult de 8000 de like-uri sunt înregistrate de primele 12 fotografii clasate.

Proiectul Ballerinas in red, în desfășurare până la 1 Iulie 2020, este dedicat cursanților și elevilor școlilor de coregrafie și balet din România, și urmărește promovarea artei baletului și mai ales a celor care fac performanță în acest domeniu.

Află mai multe despre proiectul Ballerinas in red

Revista Ballet Magazine România publică descrierea și fotografia pe site-ul www.balletmagazine.ro și pe pagina de social media – Facebook. Fotografiile cu cele mai multe LIKE-uri, respectiv primele 12 – aferente celor 12 luni ale anului, vor fi selectate pentru realizarea unui calendar pe anul 2021.

Cea mai apreciată fotografie a adunat peste 1500 de like-uri

Cu cele mai multe like-uri, mai precis cu peste 1500, cea mai apreciată fotografie până la momentul 29 februarie 2020, este cea a tinerei balerine Rebeca Ioniță, cursantă a școlii private de balet Dance Planet, din București.

Vezi mai multe despre școala de balet Dance Planet

Următoarele 11 locuri în Top 12 fotografii după numărul de aprecieri (like-uri) înregistrate la finele lunii februarie 2020, se află, în ordine crescătoare:

12 Adriana Grama, Scoala de balet Dance Planet, Bucuresti

11 Maria Clara Supuran, Liceul Octavian Stroia, Cluj

10 Alessia Chirila, Liceul Floria Capasali, Bucuresti

9 Emma Nanau, Liceul Ion Vidu, Timisoara

8 Mateescu Sara Stefania, Liceul Floria Capsali, Bucuresti

7 Daria Maria Ruxandra, Scoala Black Swan Ballet School, Timisoara

6 Ariana Maria Obreascu, Liceul Floria Capsali, Bucuresti

5 Irina Petrescu, Scoala de balet Denisse, Timisoara

4 Poiata Mara-Ioana, Liceul George Apostu, Bacau

3 Emma Timea Todea, Scoala Black Swan Ballet School

2 Orezeanu Brianna Francesca, Liceul Floria Capsali, Bucuresti

1 Rebeca Ionita, Scoala de balet Dance Planet, Bucuresti

Pentru vizualizarea situației fiecărei fotografii în parte, precum și pentru acordarea aprecierilor dumneavoastră, vă invităm să accesați pagina “Ballerinas in red”, din secțiunea “Proiecte speciale” de pe site-ul Ballet Magazine, și să căutați după nume fotografia persoanei participante.

Un simplu click dat pe fotografia aleasă vă va conduce direct la locația fotografiei de pe pagina de Facebook a Ballet Magazine, locul unde, după logarea în pagina FB, puteți acorda aprecierea dumneavoastră printr-un “like”

Ballerinas in red, pagina de Facebook

Este foarte important pentru micile balerine participante și pentru spectaculoasele fotografii transmise, ca orice apreciere (like) să fie acordată exclusiv fotografiei alese, pe pagina Ballet Magazine, și nu albumului, preluărilor sau distribuirilor pe alte pagini sau conturi.

Vă invităm așadar să căutați fotografiile participante pe site-ul www.balletmagazine.ro, secțiunea “Proiecte speciale” – pagina “Ballerinas in red”, să căutați fotografia persoanei căreia doriți să-i acordați votul, și printr-un click pe aceasta, să mergeți la fotografia corespondentă de pe pagina de Facebook Ballet Magazine, unde să acordați efectiv “like-ul” dumneavoastră.

Proiectul Ballerinas in red continuă

Așteptăm în continuare pe adresa ballerinasinred@balletmagazine.ro o fotografie profesională, în costum de studiu sau costum de scenă de culoare roșie, însoțită de un text descriptiv privind fotografia și persoana.

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate