Premiile Ballet Photography pleacă spre câștigătorii proiectului. 3,2,1 Start!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Premiile Ballet Photography pleacă spre artiștii ale căror lucrări au fost selectate de către Juriu!

Aceștia sunt invitați să contacteze redacția Ballet Magazine pentru stabilirea detaliilor. „Ballet Photography” by Ballet Magazine Romania este singurul proiect media de promovare a fotografiei de balet și a fotografilor pasionați de această artă.

Citește și:

“Ballet Photography”, votul juriului: Ioana Barbat, locurile 1 și 2; locul 3 Delia Știrbu. Premii speciale: Andrei Mihai Cristian și Daria Chenikova

Ballet Magazine vă prezintă juriul proiectului „Ballet Photography”

Ioana Barbat, Delia Știrbu, Andrei Mihai Cristian și Daria Chenikova sunt câștigătorii “Ballet Photography”

Vă reamintim că în urma notelor transmise de cei șase membri pentru fiecare dintre cele 12 fotografii cele mai votate de public cu un număr de 48,5 respectiv 46 puncte, Premiile I și II merg către același fotograf: Ioana Barbat!

Artista clujeancă va primi astfel din partea Ballet Magazine Premiul I în valoare de 300 de EUR și Premiul II, în valoare de 200 de EUR pentru două dintre cele trei fotografii cu care s-a înscris în proiect. Ambele imagini o au ca model pe micuța balerină Iarina Goga.

Cu 43,5 puncte din cele 60 posibile, Premiul III, în valoare de 100 de EUR, revine fotografiei “Toamna en pointe 2” realizată de Delia Știrbu, având-o ca model pe balerina Sofia Sitaru-Onofrei.

Premiile speciale Ballet Photography

Premiile         Premiile

Dintre toate cele 50 de fotografii înscrise în proiect, cea intitulată “Trapped – The body says what words cannot”, realizată de Andrei Mihai Cristian și cele transmise de cunoscuta artistă a fotografiei din Rusia, Daria Chenikova, adună cele mai multe propuneri pentru secțiunea de Premii speciale. Totodată, aceleași fotografii adună cele mai multe cuvinte de laudă din partea membrilor juriului. Cei doi sunt așadar câștigătorii secțiunii premiilor speciale acordate de juriul “Ballet Photography”, în valoare de 200 de EUR fiecare.

 Vă invităm să ne contactați pe adesa contact@balletmagazine.ro  pentru a stabili detaliile transmiterii acestora.

Componența comisiei de jurizare care a analizat și a premiat cele mai bune fotografii de balet înscrise în proiectul “Ballet Photography” a fost:

Ovidiu Dragoman, Director al Teatrului de Balet Sibiu;
Vivia Săndulescu, Director editorial al revistei Ballet Magazine;
Boris Nebyla, Director Artistic al European Ballet Grand Prix;
Corina Dumitrescu, coregraf, maestru de balet şi profesor la şcoli şi companii de balet naţionale şi internaţionale;
Paul Daniel Schneider, autorul unicului album de fotografie de balet din România;
Octavian Cărare, unul dintre cei mai bine cotați tineri fotografi români de balet actuali.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate