Atenție participanți “Ballerinas in Red”! Încălcarea standardelor comunității Ballet Magazine va fi sancționată prin eliminarea din concurs!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

În urma sesizărilor primite pe adresa redacției Ballet Magazine Romania atrage atenția participanților înscriși în proiectul „Ballerinas in Red” că orice încălcare a standardelor comunității noastre, standarde susținute și promovate de revistă prin proiectele sale, vor fi sancționate fără ezitare – chiar dacă aceste acte/fapte nu vor fi încălcări ale Regulamentului concursului!

În cazul în care astfel de comportamente neconforme valorilor asociate spiritului comunității coagulate în jurul Ballet Magazine  vor continua, nu vom ezita sa eliminăm concurenții vizați, fără alte avertismente.

Citește și

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

“Ballerinas in Red, 2021”! Oportunitate UNICĂ de promovare pentru școlile de balet și PREMII în valoare de sute de euro pentru participanți!

 

Ballet Magazine Romania va sancționa fără ezitare orice încălcare a standardelor comunității

Ballet Magazine România își va dedica toate energiile pentru dezvoltarea și promovarea unor repere, modele și valori reale, și își propune să transmit publicului larg, într-o formă cât mai coerentă, rafinamentul, eleganța și frumusețea lumii dansului clasic.

Ballet Magazine Romania respinge cu fermitate orice fel de acte sau acțiuni care contravin standardelor și principiilor susținute și promovate în interiorul comunității noastre!

Ballet Magazine, prima revistă de profil din România este un produs media independent și obiectiv, care-și propune să catalizeze energiile și ideile pozitive din această zonă artistică și să ofere o platformă liberă și deschisă pentru dezbateri publice pe teme de interes pentru acest domeniu artistic.

Revista se adresează lumii baletului, în toate formele și palierele acesteia, vizând în egală măsură să fie purtător de mesaje și informații atât către publicul specializat și sofisticat, cât și către publicul aflat la primele contacte cu acest domeniu. Astfel, că vorbim de artiști – foști sau actuali balerini, de coregrafi, reprezentanți ai unor instituții de cultură sau membrii echipelor acestora, sau de pasionați ai acestui domeniu, fie că vorbim de mici balerini sau balerine în devenire, de părinții și bunicii acestora, sau de adolescenți în curs de formare, Revista își propune să aducă mesajul și informația potrivită.

Ballet Magazine dorește să aducă baletul cât mai aproape de publicul larg aflat în căutarea unui refugiu cultural-educativ-artistic. Ne dorim deci să fim un canal de transmitere de informație, frumos și valoare, dinspre lumea baletului către omul obișnuit într-un mod corect, echidistant și obiectiv!

Ballet Magazine Romania este prima și cea mai importantă platformă media din Europa Centrală și de Est, dedicată acestei zone cultural-artistice, și principalul promotor al baletului românesc pe plan local, regional și internațional. Prin prin agregarea, sintetizarea și promovarea știrilor și informațiilor din întreaga lume, Ballet Magazine se adresează celei mai mari comunități a iubitorilor de balet din România și din regiune.

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate