Ballerinas in Red ediția 2021! Celebrăm Ziua Internațională a Dansului alături de International Theatre Institute

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Desfășurat în primăvara anului trecut cu un deosebit succes, proiectul ce are ca obiectiv promovarea frumuseții baletului și a tinerelor balerine, revine într-o nouă formă și cu multe surprize pentru public și participanți!

Transmite mai departe invitația noastră și poți câștiga un costum de scenă oferit de Atelierul ATOM!

 

“Proiectul Ballerinas in Red, 2021” se derulează în acest an în colaborare cu International Theater Institute pentru a celebra Ziua Internațională a Dansului

Ballerinas in Red va fi unul dintre multele proiecte derulate la nivel global în colaborare cu această instituție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului. Intenational Theater Institute este organizația mondială înființată sub egida UNESCO în anul 1940 și are ca scop promovarea și susținerea artei, culturii și educației la nivel global.

Află mai multe

Prim-solistul Baletului din Stuttgart, Friedemann Vogel, este ambasadorul Zilei Internaționale a Dansului din 2021

Primele 12 fotografii după numărul de voturi primite, VOR INTRA în calendarul Ballerinas in Red 2022 . În plus, primele 12 clasate vor primi și un CADOU oferit de Ivatherm . Iar dacă transmiți un mesaj de Ziua Internațională a Dansului adresat celorlalte participante, poți CÂȘTIGA un costum de scenă croit pe comandă de Atelierul Atom!

PLATFORMA pentru încărcarea fotografiilor, realizată de compania britanică Red Phoenix Software LTD, va fi deschisă public pe data de 10 Aprilie.

Pentru întrebări sau propuneri vă invităm să vă înscrieți și să ne scrieți pe grupul creat pe Facebook special pentru acest proiect – Ballerinas in red, și/sau să ne contactați pe whatsapp la numărul de telefon 0749.799.561 și/sau la adresa de email ballerinasinred@gmail.com

Citește și

„Ballerinas in red, 2020” ! Iată cele 12 tinere balerine ce au participat la realizarea calendarului Ballet Magazine 2021

“13 under 13, 2021”! Un proiect Ballet Magazine în parteneriat cu școlile nominalizate în “Școala ta de balet”

 

Ballerinas in Red 2021, primul proiect de promovare a artei baletului derulat la nivel internațional, pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului

“Ballerinas in Red” este primul și singurul proiect media din România care urmărește popularizarea baletului și promovarea tinerelor pasionate de această artă. Aflat la a doua ediție, proiectul se înscrie în serie de evenimente derulate la nivel internațional de International Institute Theater, pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului, ce urmează a fi sărbătorită pe 29 Aprilie.

În prima sa ediție, lansată la începutul lunii februarie și încheiată în luna iulie a anului 2020,“Ballerinas in Red” a înregistrat circa 140 de participanți, peste 40.000 de like-uri, mai mult de 3000 de comentarii și aproximativ 6000 de share-uri!

Proiectul “Ballerinas in Red” este primul proiect media din România care evidențiază imensul potențial pe care școala românească de balet îl are în acest moment, atât prin numărul de tineri pasionați de această artă cât și prin magnitudinea interesului pentru acest domeniu în rândul publicului larg.

În acest an, cea de-a doua ediție a “Ballerinas in Red” se înscrie în seria de evenimente derulate la nivel global de International Theater Institute cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Dansului.

Ziua Internațională a Dansului este o sărbătoare ce are loc anual pe 29 aprilie, prin care se celebrează dansul ca formă de artă și exprimare a umanității, la nivel internațional.

Citește și 

Ziua Internaţională a Dansului 2020, ȋntre #rezistenţă şi #adaptare

 

Cea de-a doua ediție a proiectului Ballerinas in Red va începe în data de 10 Aprilie și se va derula până la data de 31 iulie 2021

Proiectul va debuta pe data de 10 Aprilie 2020, ziua în care urmează a fi transmis mesajul oficial cu ocazia Zilei Internaționale a Baletului, când va fi deschisă public platforma de încărcare a fotografiilor, și se va încheia pe data de 31 Iulie 2021!

Fotografiile vor fi încărcate de fiecare dintre participanți pe platforma dedicată (ce urmează a fi lansată public pe 10 Aprilie). După încărcare vor primi aprobarea echipei Ballet Magazine, vor fi postate automat în galeria foto dedicată proiectului pe platforma Ballet Magazine. Aici fotografiile încărcate vor fi supuse votului publicul cititor.

ATENȚIE: La încarcarea (upload-ul) fotografiilor, participanții vor trebui să-și creeze un cont de utilizator, prin înscrierea pe platforma Ballet Magazine. Participarea la proiect va fi condiționată totodată și de acceptarea Regulamentului și confirmarea acceptării condițiilor legale privind drepturile de proprietate și a celor privind reglementările GDPR.

Totodată, pentru evitarea unor nedorite încercări de fraudare, PROCESUL DE VOT va fi condiționat deasemeni de crearea unui cont de votant pe platforma Ballet Magazine.

La finalul perioadei de derulare, respectiv 31 iulie 2021, se va stopa votul, și se vor stabili primele 12 fotografii după numărul de voturi primite. Se vor contabiliza EXCLUSIV voturile primite în galeria dedicată proiectului de pe platforma Ballet Magazine.

Cele 12 participante cu fotografiile câștigătoare, vor fi selecționate pentru apariția în calendarul Ballerinas in Red ce va fi realizat de Ballet Magazine pentru anul 2022.

 

Ballerinas in Red ediția 2021! Ce trebuie să faci pentru a te înscrie și pentru a câștiga?

1 Intră pe PLATFORMA dedicată proiectului Ballerinas in Red (platforma va fi publică pe 10 Aprilie)

2 Completează formularul de înscriere și bifează acceptarea Regulamentului și condițiilor concursului

3 Încarcă fotografia participantă

După avizarea de către echipa Ballet Magazine, fotografiile încărcate vor fi vizibile publicului într-o galerie online pe platforma Ballet Magazine. Aici se vor înregistra voturile exprimate de public.  La finalul perioadei de derulare, primele 12 fotografii cu cele mai multe voturi vor fi premiate.

Premii suplimentare oferite de partenerii Ballet Magazine Romania, cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

4 Distribuie începând de astăzi proiectul “Ballerinas in Red” și adaugă un comentariu cu un mesaj de la tine către publicul Ballet Magazine cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului cu TAG @balletmagazineromania – pentru a-l vedea și noi, și cu HASTAG #internationaldanceday – pentru a marca Ziua Internațională a Dansului …

5 … Și cel mai frumos comentariu va câștiga și un costum de scenă ce va fi croit pe comandă de Atelierul Atom

 

Atelierul ATOM, creează obiecte vestimentare unicat din 2018, și a luat naștere a rezultat al pasiunii pentru artă și frumos a fondatoarei acestuia, Alexandra Aldea.

Cu 10 ani de experiență în design, Alexandra Aldea și-a pus astfel în practică visul de a avea un atelier în care să realizeze cele mai inedite veșminte. Creativitatea și profesionalismul Alexandrei și echipei Atelierului ATOM au fost repede răsplătite de recunoașterea publicului, iar colaborările cu Teatrul de Balet Sibiu și cu o mulțime de școli de balet și dans au fost o confirmare suplimentară a aprecierii muncii și reușitei sale profesionale.

 

Ivatherm este unul dintre primele patru branduri pe piața națională de cosmetice, cu o prezență internațională în 13 țări și cu un mare potențial de extindere

Ivatherm este primul brand românesc de produse dermatocosmetice cu proprietăți recunoscute la nivel internațional . Povestea Ivatherm a ȋnceput în 2005, când fondatoarea companiei, dr. Rucsandra Hurezeanu a îmbinat un ingredient românesc deosebit cu experiența franceză în industria cosmetică. Așa a apărut o paletă largă de produse concepute special pentru pielea sensibilă.  Produse care tratează sau îmbunătățesc problemele specifice pielii sensibile. Sunt sigure și eficiente, recomandate de medicii dermatologi.

 

Red Phoenix Software este producătorul platformei digitale pe care se va derula proiectul Ballerinas in Red.

Societatea are una dintre cele mai dinamice și inovative echipe de programatori, o bună parte dintre aceștia fiind tineri IT-iști români. Cu un portofoliu consistent de proiecte de anvergură și adaptată la cele mai noi inovații în domeniu, Red Phoenix Software este un partener de bază al Ballet Magazine în acest demers. Pentru comenzi sau proiecte de profil, Red Phoenix Software poate fi contactată la adresa de email hello@redphoenixsoftware.ro, sau la numărul de telefon 0744 247 948

 

Pe scurt! Înscrie-te și câștigă premiile Ballerinas in Red 2021, în 5 pași simpli!

1 Încarcă fotografia în secțiunea dedicată proiectului pe platforma Ballet Magazine

2 Distribuie pe conturile de Facebook și Instagram, cu un comentariu adresat participanților cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, cu tag @balletmagazineromania și cu hastag #internationaldanceday și #balletmagazineromania

3 Înscrie-te pe Facebook în grupul “Ballerinas in red” de pe Facebook și pe grupul “Ballerinas in Red” creat pe Whatsapp la numărul de telefon 0749.799.561 pentru a fi la curent cu cele mai recente știri despre proiect

4 Mai multe share-uri! Mai multe voturi! Mai multe șanse de a câștiga un costum de scenă!

5 Primele 12 fotografii după numărul de voturi intră în calendarul Ballet Magazine 2022 și vor fi premiate de Ivatherm

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate