Cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini? Ballet Magazine dă startul proiectului “Școala ta de balet”!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Ballet Magazine Romania lansează din 15 Septembrie 2020 “Școala ta de balet”! Un proiect de susținere și popularizare a baletului prin promovarea școlilor de balet. Proiectul se va derula pe parcursul primului semestru al anului școlar 2020-2021, respectiv până pe data de 29 Ianuarie 2021.

Performanța în balet înseamna în primul rând dăruire, muncă și talent din partea elevului. Dar contribuția școlii și a profesorilor este fără doar și poate, determinantă! Fie că vorbim de elevi ai școlilor de balet de stat, fie că avem în vedere cursanții școlilor private, nici un succes, mare sau mic, nu ar fi fost posibil dacă micii (sau deja consacrații balerini) nu ar fi avut acces la săli de repetiții și profesori cu care să lucreze, într-un cadru organizat, respectiv în cadrul școlilor de profil.

Prin urmare, nimic nu ar fi fost posibil fără existența unor instituții care să creeze,  să coaguleze, să organizeze și să pună la dispoziția copiilor toată infrastructura și cunoștințele necesare obținerii performanței. Adică, școlile de balet!

Citește și

Educaţia coregrafică timpurie. Cât de importantă este în formarea viitorilor balerini

Încălzirea corpului înaintea orei de balet este vitală

 

Nominalizează școala și profesorul a căror contribuție a fost determinante în drumul tău spre lumea baletului

Care este școala de balet a cărei poveste vrei să o citești în paginile revistei Ballet Magazine? Care sunt profesorii care te îndrumă sau te-au îndrumat în lumea baletului? Vrei să citești povestea lor în paginile revistei Ballet Magazine? Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este “da”, nominalizează școala și profesorul a căror contribuție a fost determinante în drumul tău spre lumea baletului!

“Școala ta de balet”, un proiect Ballet Magazine Romania 

Proiectul se adresează tuturor părinților și copiilor pasionați de balet, și se va derula pe parcursul primului semestru al anului școlar 2020-2021, respectiv până pe data de 29 Ianuarie 2021. La încheierea proiectului, școlile de balet și profesorii care vor avea cele mai multe nominalizări înregistrate pe site-ul Ballet Magazine, vor fi prezentate în câte un articol pe larg, în paginile revistei.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate