Informații despre Balet? Bloguri și site-uri ce te-ar putea interesa

by Sena Vladoiu
Share the NEWS & spread the JOY!

Ești parinte de viitor balerin sau balerină? Te întrebi ce anume este potrivit pentru copilul tău? Vrei sa știi ce-i rezervă viitorul dacă va alege să profeseze în acest domeniu?

Ei bine, s-ar putea să ai o problemă! A căuta informații despre balet poate fi un job în sine, chiar dacă informația există în mediul online, unde, nu-i așa, găsești orice.

Și dacă înainte de a căuta și a ajunge la site-urile marilor instituții de profil, fie ele instituții de învățământ sau instituții de cultură în care există compartimente de balet, crezi că ar fi potrivit să iei pulsul local, îți putem recomanda câteva surse de informare de la care poți pleca.

Vă propunem așadar o listă a blog-urilor și site-urilor din România, dedicate baletului.

Va invităm să citiți și să apreciați aceste câteva platforme media construite minuțios, cu efort, pasiune și atenție de către foști


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate