Informații despre Balet? Bloguri și site-uri ce te-ar putea interesa

by Sena Vladoiu
Share the NEWS & spread the JOY!

balerini sau pasionați ai baletului.

Pe scurt, informațiile de pe aceste spații online, pot reprezenta ABC-ul cultural al dansului clasic!

Este un blog de știri din balet, interviuri, documentare, cronică de balet, fotografii, filme, balete. Secțiunea “Companii de balet” este un prim pas către marea lume a entităților reprezentative pentru această artă. Muzică de balet, filme despre balet, un blog cu informație care nu te va plictisi.

Nu ezitați să-l parcurgeți în timpul liber.

Tot un blog, ceva mai complex, cu multe informații interesante legate de universul dansului clasic, în limba română. Secțiunea “Colțul colecționarului” este ceva deosebit. Iar povestea scrisă a pieselor de balet, va face orice profan să găsească motive pentru a îndrăgi această lume.

Îndrăzniți să intrați și sigur vă va prinde!

O construcție de site bine realizat și cu multă informație. Relateaza subiecte cu știri despre balet, școli de balet, muzica clasică, concerte, evenimente, biografii și multe alte alticole despre balet.

Dacă vrei vrei să intri în această lume, este una dintre cele mai indicate porți de acces.

De departe, cel mai nou și mai provocator proiect de profil. Un proiect unic și original în domeniul artei dansului printr-o abordare autentică ce valorifica memoria colectivă a acestei arte aflată sub forma arhivelor și a documentelor scrise, apelând la noile tehnologii și tehnici de dramaturg.

Dacă vrei “altceva”, poate mai multă artă si mai puțină informație, aici trebuie să fii.

O foarte valoroasă colecție de informații de profil, transmise de o fostă balerină care are multe de spus în acest domeniu. Este un blog educaţional cu informaţii despre istoria baletului, costume, poante, spectacole, compozitori, coregrafi şi balerini celebri, interviuri cu artiști și personalități din lumea baletului.

 

Cele mai valoroase informații de profil probabil că nu pot veni decât de la un profesionist al domeniului. Iar aceasta este una dintre publicațiile online ce vă poate oferi această experiență. Este un blog despre viață, prin ochii unei balerine

Dacă vă gândiți la o profesie în balet pentru micuții voștri, nu-l ratați ca lectură!

Un blog ce are ca scop declarat să facă baletul ca artă cunoscut întregii lumi, prin intermediul internetului. Ce altă cale ar fi oare mai bună?  Puteți citi așadar diferite articole, știri și informații despre balet, din perspectiva unei foste balerine care a făcut pasul spre predare.

Un blog care este cu siguranță o destinație de lectură.

Fără doar și poate o experiență foarte interesantă pentru cititor, pentru că oferă perspectiva uneia dintre micuțele balerine eleve ale Liceului Floria Capsali. Un scris adolescentin, ce trezește astfel interesul cititorului, chiar dacă informațiile sunt destul de departe de a fi la zi.

Un blog despre balet prin ochii unei adolescente, care merită toată atenția.

Lista este una cu un caracter strict indicativ, și doar o sugestie de lectură alternativă la ceea ce puteți găsi în Ballet Magazine, acolo unde și dacă, nu va reuși să acoperim în întregime nevoia.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate