Cadourile “Ballerinas in Red”! Iepurașul aduce primul premiu participanților, și oportunități de promovare gratuită pentru școli și fotografi

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Iepurașul de Paște aduce primele cadouri surpriză participanților! Cadoul pentru share-ul cu CEL MAI FRUMOS MESAJ transmis de un participant cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, și oportunități de PROMOVARE GRATUITĂ pentru școlile și fotografii de profil, în cadrul platformei concursului! 

PRIMUL CADOU “Ballerinas in Red” pleacă astfel către participanți!

Premiul pentru distribuirea postării realizate de Ballet Magazine, cu cel mai frumos mesaj transmis publicului cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, este dus de iepurașul de Paște la … Mariana Neamțu, pentru mesajul:

Dansul este un mod de a ne exprima atunci când cuvintele nu sunt suficiente. Toți vrem să fim înțeleși, dar cuvintele nu pot explica emoțiile pe care le simțim la fel de puternic și profund ca dansul (fiind, de fapt, un cumul de energii și experiențe proprii). Dansul este un traducător al inimii, un mediu în care afișăm cine suntem cu adevărat.

Mariana Neamțu este câștigătoarea voucherului oferit de Atelierul ATOM by Alexandra Aldea, în baza căruia va primi un costum de scenă lucrat pe comandă!

Vezi AICI ce trebuia să faci pentru a câștiga acest premiu!

Atelierul ATOM, creează obiecte vestimentare unicat din 2018, și a luat naștere a rezultat al pasiunii pentru artă și frumos a fondatoarei acestuia, Alexandra Aldea. Cu 10 ani de experiență în design, Alexandra Aldea și-a pus astfel în practică visul de a avea un atelier în care să realizeze cele mai inedite veșminte. 

Creativitatea și profesionalismul Alexandrei și echipei Atelierului ATOM au fost repede răsplătite de recunoașterea publicului, iar colaborările cu Teatrul de Balet Sibiu și cu o mulțime de școli de balet și dans au fost o confirmare suplimentară a aprecierii muncii și reușitei sale profesionale.

Câștigătoarea premiului este invitată să contacteze echipa Ballet Magazine pe adresa ballerinasinred@gmail.com pentru obținerea detaliilor! 

 

Concursul de fotografie “Ballerinas in Red” oferă ȘCOLILOR de balet și FOTOGRAFILOR oportunitatea de a-și PROMOVA gratuit activitatea

Susținerea și dezvoltarea artei baletului este unul dintre obiectivele declarate ale revistei Ballet Magazine Romania! Și în acest context, echipa Ballet Magazine a făcut, și va face tot ce este posibil pentru sprijinirea și dezvoltarea tuturor membrilor marii comunități a baletului din România!

De această, prin platforma deschisă înscrierilor în concursul “Ballerinas in Red, 2021”, Ballet Magazine vine în întâmpinarea nevoilor ȘCOLILOR DE BALET și oferă concurenților posibilitatea de a publica în profilul propriu și pagina de internet a școlii în cadrul căreia se pregătește.

Astfel, publicul ce va intra pe profilul participantului în concurs va vedea și va putea putea accesa pagina publică a respectivei instituții, pentru a se informa cu privire la activitatea și realizările acesteia!

Totodată, participanții au posibilitatea de a pune în profilul deschis pe platforma “Ballerinas in Red” și pagina publică (internet, Facebook, Instagram, etc) A AUTORULUI FOTOGRAFIEI! Prin urmare, fotografii ale căror lucrări sunt prezente în concurs își pot face astfel cunoscute publicului larg lucrările și realizările profesionale.

Pentru suport și detalii vă rugăm să contactați echipa Ballet Magazine pe adresa ballerinasinred@gmail.com


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate