Romania‘s Dance Cup, unul dintre cele mai mari festivaluri de dans din România!

by Angie Voicu
Share the NEWS & spread the JOY!

Unul dintre cele mai mari festivaluri de dans din România, Romania‘s Dance Cup, va avea loc la Buftea, în județul Ilfov, în luna Martie. Festivalul oferă șansa tuturor dansatorilor din România de a se face remarcați la nivel național. În cadrul acestei competiții se pune mare accent pe creativitate și originalitate.

Romania‘s Dance Cup are loc la Palatul Știrbey, pe 19-20 Martie,  2021, la sala Regina Maria. Organizatorii susțin că Festivalul este destinat tuturor dansatorilor, şcolilor de dans din țară, unităților de învățământ, palatelor sau cluburilor copiilor din țară, asociațiilor sau fundațiilor culturale pentru tineret, cluburilor sportive de dans, formațiilor și ansamblurilor de dansatori amatori, trupelor de dans din țară.

Marele PREMIU:
Cupa României pentru cea mai bună formație de dans + diplomă + 5000 ron

Alte premii: 
Premiul pentru cel mai bun dansator: cupă + diplomă + 1000 ron
Premiul special pentru cel mai impresionant dans: cupă + diplomă + 1000 ron
Premiul pentru cea mai buna coregrafie: cupă + diplomă + 500 ron
Premiul pentru cele mai frumoase costume: cupă + diplomă + 500 ron

Romania‘s Dance Cup, organizat de o fostă campioană devenită femeie de afaceri

Diana Soare

Romania‘s Dance Cup este un adevărat maraton al dansului și este organizat de Școala de dans și gimnastică Honey Dance Studio. Această școală este reprezentată de Diana Soare, fostă campioană națională la gimnastică ritmică. Proiectul are loc în parteneriat cu Primăria  orașului Buftea, prin Centrul Cultural Buftea. Ideea de a organiza acest festival îi aparține Dianei Soare. Ea renunțat la activitatea competițională la vârsta de 15 ani, însă nu a dat uitării pasiunea pentru dans.

”Am practicat sportul de performanță timp de 9 ani și am devenit vicecampioană și campioană națională la gimnastică ritmică. Dintr-o decizie a copilăriei, m-am lăsat de sport în jurul vârstei de 15 ani”, a mărturisit Diana Soare pentru jurnaluldeilfov.ro.

În prezent, ea este key account manager la o companie multinațională, însă se ocupă în continuare și de hobby-ul ei. Mamă a trei copii, Diana Soare nu a renunțat niciodată la pasiunea pentru dans și gimnastică. A devenit instructor de gimnastică la o școală de dans din București, unde s-au înscris în jur de 160 de copii. Alături de aceștia, Diana a participat la numeroase competiții și festivaluri în București și în țară.

 

”Vom avea un juriu de specialitate și avem lista deschisă” 

https://www.facebook.com/105993724275869/videos/811524192936551 

 

Diana Soare și familia sa s-au mutat la Buftea, acolo unde fosta campioană s-a gândit la un proiect inedit de dans. Și-a dorit foarte mult să organizeze un concurs la Palatul Știrbey. Și a reușit! Competiția este dedicată copiilor care își doresc să se afirme, spune ea.

”Am vrut să fim mai speciali, să vadă lumea că se poate organiza un festival și ­într-un alt loc. Domeniul Palatul Știrbey este o locație fabuloasă. Am lansat deja invitații către 109 palate, asociații sportive și școli din toată țara. Ne așteptăm să avem undeva la 1.500 – 2.000 de momente pe scenă.

Să sperăm că ne ajung cele două zile. Vom avea un juriu de specialitate și avem lista deschisă. Copiii sunt dornici să se afirme și doresc să iasă în față. Să îi vadă lumea, să fie pe scenă, să îi aplaude lumea, să le spună și mama și tata, bravo! Apar pe scenă în costume tematice, cu dansuri moderne care conțin inclusiv elemente de gimnastcă.”, a mai declarat Diana Soare pentru sursa citată.

 

 

 

 

 

 

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate