Decembrie la Opera Națională din Timișoara: O Festivitate a Muzicii și Spectacolelor

Descoperă Ofera Culturală A Lunii Decembrie: De la Opere Clasice la Dans Contemporan, Opera Națională din Timișoara Strălucește în Sărbătoare!

by Laurentiu Rosoiu
Share the NEWS & spread the JOY!

În luna decembrie, Opera Națională din Timișoara promite o explozie de spectacole captivante, aducând pe scenă un amestec de operă, operetă și balet. De la clasici precum “Văduva Veselă” și “Otello” la producții inovatoare precum “Dancing Queen”, oferta bogată acoperă gusturile publicului de toate vârstele.

Citește și

Lista Facultăților și a secțiilor de coregrafie din instituțiile de învățământ superior din România

Cele mai bune 5 spectacole de balet din toate timpurile, potrivit Ranker.com

 

Spectacole de Operetă și Operă

Văduva Veselă (3 decembrie, 18:00) Un spectacol plin de veselie și pasiune, aducând la viață farmecul operetei de Franz Lehár.

Otello (13 decembrie, 19:00) Giuseppe Verdi își aduce capodopera pe scenă, oferind o experiență muzicală intensă și emoționantă.

Concert de Crăciun (22 decembrie, 19:00) Un moment magic pentru a intra în spiritul sărbătorilor cu muzică clasică și colinde festive.

Liliacul (31 decembrie, 18:00) – Spectacol Extraordinar de Revelion Johann Strauss începe noul an cu farmecul operetei, oferind o experiență memorabilă de Revelion.

Balet și Muzică Contemporană:

GALĂ DE BALET (15 decembrie, 19:00) Elevii Studioului de dans „Susanart Dance” vor susține un spectacol impresionant de balet.

DANCING QUEEN (29 decembrie, 19:00) Povestea unei cariere, prezentată prin balet-rock pe muzica formației Queen.

Bilete și Detalii:

Biletele sunt disponibile la Agenția de bilete a Operei, str. Mărășești nr. 2, Timișoara, sau online pe www.ort.ro. Pentru mai multe informații, sunați la 0256 201 286 sau trimiteți un e-mail la bileteoperatimisoara@yahoo.com. Orar de funcționare: duminică-vineri 11:00-19:00 (sâmbătă închis).

Citește și 

6 mari compozitori celebri în istoria muzicii de balet

7 curiozități despre balet care merită a fi împărtășite!

 

Alte Spectacole în Timișoara

Pe lângă spectacolele de operă, Teatrul Național Timișorean și Teatrul German din Timișoara pregătesc o varietate de spectacole captivante pe tot parcursul lunii decembrie. De la comedii clasice la producții moderne, Timișoara devine epicentrul artei scenice în această perioadă festivă.

Descoperă agenda completă a evenimentelor culturale și bucură-te de o luna decembrie plină de spectacole memorabile! #OperaTimisoara #SpectacoleDecembrie #Revelion #CulturaLive


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate