Gala Stelelor Baletului Rus, amânată din cauza Covid-19

by Sena Vladoiu
Share the NEWS & spread the JOY!

Gala Stelelor Baletului Rus, care urma să aibă loc Luni, 9 Martie, la Sala Palatului, va fi reprogramată pe 14 Decembrie 2020,  din cauza  numărului de cazuri de Covid-19,  în creștere, au anunţat organizatorii.

“Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienţi infectaţi cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunţă luarea unei măsuri obligatorii pentru toţi organizatorii de evenimente. Începând cu data 8 martie, sunt interzise manifestările publice sau private, în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel naţional, pentru toţi agenţii publici şi privaţi şi nu este supusă negocierii, excepţiilor, neputând fi amânată. Prin urmare, suntem nevoiţi în acest moment să amânăm Gala Stelelor Baletului Rus, care urma să aibă loc la Sala Palatului din Bucureşti în data de 9 martie.  Evenimentul este reprogramat pentru 14 Decembrie, 2020.”

Citește și: Interviu cu Laurențiu Daniel Ionescu, organizatorul evenimentului Gala Stelelor Baletului Rus 

Potrivit sursei citate, biletele achiziționate rămân valabile. Spectacolul va fi reprogramat, iar data va fi comunicată în curând.

Sala Palatului, sub incidența restricțiilor anunțate de autorități

Spectacolele anulate din luna martie de la Sala Palatului:

9 Martie, Gala Stelelor Baletului Rus

11 Martie, Spectacolul musical Mamma Mia

16 Martie, Spectacolul MozART Group

20 Martie, Tudor Gheorghe – „Risipitorul de frumuseti”

22 Martie, Fuego-Simfonic la Sala Palatului

25 Martie, Lăutarii Bucureştiului şi invitaţii

26 Martie, Todes Ballet – #tobecontinued

28 Martie, Cristi Minculescu, Valter&Boro-40

30 Martie, Pink Martini

31 Martie, Damian Draghici & Brothers


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate