În ciuda modului atipic în care vom petrece sărbătorile, nu trebuie să renunțăm la atmosfera și ținuta festivă. Interviu cu Laura Badea, fondator L’Armoire Boutique

by Mihaela Ivan
Share the NEWS & spread the JOY!

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și, chiar dacă 2020 a fost un an atipic, plin de incertitudini, trebuie să așteptăm cu aceeași speranță și bucurie Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Nu știm încă felul în care vom sărbători Crăciunul în acest an, dar sigur va fi ceva diferit. În această perioadă a anului eram obișnuiți cu spectacole, baluri și gale de balet, evenimente de care sigur nu ne vom bucura anul acesta.

Cel mai probabil, companiile și teatrele de balet ne vor face cadou reprezentații online, transmisiuni în direct sau înregistrări, care vor încerca să ne reamintească de emoția pe care o trăim în sălile de spectacol. La fel se întâmplă și cu spiritul sărbătorilor. În ciuda restricțiilor și a incertitudinii legate de modul în care vom întâmpina în acest an Crăciunul și Anul Nou, nu trebuie să renunțăm la atmosfera festivă.

Citește și 

Zece idei de cadouri de Crăciun perfecte pentru balerine

Călătorii europene în pași de dans: 5 destinaţii de top pentru un iubitor al baletului

 

În această perioadă a anului eram obișnuiți cu spectacole, baluri și gale de balet, evenimente de care sigur nu ne vom bucura live anul acesta

Chiar dacă vom întâmpina cele două sărbători acasă, cu familia restrânsă sau extinsă, nu înseamnă că trebuie să renunțăm la obiceiuri și nici la ținutele speciale pentru astfel de ocazii. În acest sens, Laura Badea vine cu un concept foarte interesant.

Rochia ia naștere pe clientă, după dimensiunile ei și, de cele mai multe ori, am încercat să facem o ținută unicat fie prin modificarea unei tăieturi, fie prin asocierea de culori sau materiale

Laura Badea: ”Business-ul nostru este structurat în două părți. Pe de o parte, este  magazinul care se numește ”L’Armoire Boutique”, în care clientele au posibilitatea să găsească haine ready-to-wear, încălțăminte și bijuterii produse de designeri români.  Am făcut o selecție de designeri care pun mare accent pe calitatea materialelor și care le oferă clientelor croiuri deosebite. Datorită magazinului, am putut să le oferim clientelor posibilitatea să găsească produse originale, dar conceptul a fost gândit și ca un sprijin pentru designerii români. De cealaltă parte, avem atelierul în care producem sub brandul Laura Badea atât tinute ready-to-wear, cât și ținute de ocazie made-to measure. Ce înseamnă asta? Ținutele made-to-measure sunt realizate în așa fel încât să li se potrivească perfect clientelor, din toate punctele de vedere.  Clienta vine în atelier, îi luăm măsurile, avem o discuție cu ea pentru a afla ce anume își dorește, la ce tip de eveniment intenționează să poarte ținuta respectiva, îi recomandăm cam ce croiuri și ce culori i se potrivesc. Când vine la probă stabilim împreună ce îmbunătățiri îi putem aduce ținutei. Practic, rochia ia naștere pe clientă, după dimensiunile ei și, de cele mai multe ori, am încercat să facem o ținută unicat fie prin modificarea unei tăieturi, fie prin asocierea de culori sau materiale”.

Ideea de a oferi o ținută completă este binevenită deoarece nu ne este întotdeauna la îndemână să accesorizăm o toaletă în ton cu un eveniment. Este deci important să beneficiem de sfatul specialiștilor.

Laura Badea: ”Accesoriile sunt foarte importante. De cele mai multe ori ele întregesc ținuta. Dar, în același timp, sunt și foarte greu de ales. Pentru că, dacă ținuta este deja încărcată, nu mai merge să punem și accesorii mari sau, dacă o ținută este prea simplă o putem accesoriza cu un colier sau cu o pereche de cercei mai mari și o scoatem imediat în evidență. De asemenea, doar cu ajutorul accesoriilor, putem transforma o ținută business într-una care să se potrivească perfect la un eveniment sofisticat”.

Indiferent de ținuta pe care o alegeți de sărbători, nu uitați că cele mai potrivite accesorii sunt bucuria și voia bună. Ballet Magazine vă dorește un Crăciun Fericit! La mulți ani!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate