Luna martie, luna “Ballerinas in Red”! Participă la proiect, scrie un mesaj și câștigă un tutu pe comandă

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Luna martie, luna sărbătorii frumosului și feminității aduce publicului iubitor de balet și fotografie ediția a II-a a proiectului “Ballerinas in Red”!

Desfășurat în primăvara anului trecut cu un succes deosebit, proiectul “Ballerinas in Red” va reveni în luna martie a acestui an într-o nouă formă și cu multe surprize pentru publicul nostru feminin!

Citește și 

„Ballerinas in red, ediția I, 2020”! Cele 12 tinere balerine care au participat la realizarea calendarului pentru anul 2021

Premiile Ballet Photography pleacă spre câștigătorii proiectului. 3,2,1 Start!

 

Calendarul “Ballerinas in Red” vine însoțit de cadouri oferite de “LuXess” și “Atelierul Atom”

Luna martie și mărțișorul, în culorile de alb și roșu – asemeni baletului caracterizat de grație și forță, oferă deci un bun prilej de a celebra și noi frumosul și relația dintre mame și fiice, prin lansarea celei de-a doua ediții a proiectului “Ballerinas in Red”.

Ne dorim să oferim astfel, prin prezența în catalog, o dublă bucurie micuțelor balerine și familiilor acestora, insuflând deopotrivă bucurie și încredere cât și o motivație pentru a persevera!

Nu rata momentul lansării publice a proiectului “Ballerinas in Red”, și în doi pași simpli, vei putea primi un mărțișor “LuXess” și un voucher “Atelierul Atom”pentru un tutu realizat pe comandă pentru micuța ta balerină!

Cea mai mare satisfacție pe care o poți avea ca și creator de costume este să le vezi căpătând viață cu fiecare ocazie în care sunt purtate pe scenă

Ce trebuie să faci?

  1. Înscrie fotografia micuței tale “balerine în roșu” în proiect, urmând pașii indicați pe site
  2. Distribuie articolul în care este anunțată lansarea proiectului pe contul tău de FB si Instagram și transmite un mesaj adresat oricăror potențiali participanți, cu tag Ballet Magazine pentru a-l vedea și noi!

Mai multe distribuiri! Mai multe șanse!

Primele 100 de mesaje transmise de dumneavoastră în perioada 1-8 martie vor fi citite de echipa de administrare a proiectului și cel mai frumos dintre acestea va fi premiat!

Autoarea mesajului câștigător va primi un mărțișor hand-made oferit de „LuXess Gifts” iar fetița înscrisă în concurs va primi cadou un voucher oferit de “Atelierul ATOM”, pentru realizarea unui tutu la comandă GRATUIT!

 

Atelierul ATOM, creativitate, profesionalism și excelență!

Atelierul ATOM, creează obiecte vestimentare unicat din 2018, și a luat naștere a rezultat al pasiunii pentru artă și frumos a fondatoarei acestuia, Alexandra Aldea.

Cu 10 ani de experiență în design, Alexandra Aldea și-a pus astfel în practică visul de a avea un atelier în care să realizeze cele mai inedite veșminte, cu note vintage și colaje de texturi, așa cum ea și le imagina. Și așa s-a născut Atelierul Atom!

Creativitatea și profesionalismul Alexandrei și echipei Atelierului ATOM au fost repede răsplătite de recunoașterea publicului, iar colaborările cu Teatrul de Balet Sibiu și cu o mulțime de școli de balet și dans au fost o confirmare suplimentară a aprecierii muncii ei.

O recunoaștere și o încurajare în a crea și gândi și mai creativ profitând de faptul că artele spectacolului este cel mai propice teren pentru a gândi compoziții și texture inedite!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate