Magazine cu produse dedicate baletului

by Sena Vladoiu
Share the NEWS & spread the JOY!

Pentru că Baletul pe lângă muncă, înseamnă și disciplină, fie că ești un pasionat al baletului și urmezi cursuri de plăcere sau studiezi baletul de performanță, sau ești deja balerin de profesie și dansezi în cadrul unei instituții, echipamentul de studiu este foarte important. Permite profesorului monitorizarea corectă a corpului, iar ție, îți oferă o mai mare libertate de mișcare, dar și un confort necesar în timpul orei de balet. Procurarea echipamentului de balet este uneori dificilă, de aceea, puteți descoperi mai jos cele mai importante magazine care produc / distribuie echipamente, costume de scenă, flexibili, poante și accesorii de balet.

Vezi și: Lista școlilor de balet particulare din România

Sansha Romania  

În prezent, Sansha produce o gamă largă și variată de îmbrăcăminte și încălțăminte specială pentru dans, devenind o marcă de top prezentă în toate marile capitale ale dansului. De la jazz și hip-hop la flamenco, ballroom sau step, Sansha menține o relație strânsă cu profesioniștii din lumea dansului, profesorii și magazinele de specialitate. Iubitorii dansului de pretutindeni contribuie la succesul mondial al brandului Sansha.

 

Aita Dance

Un lanț de magazine în care puteți găsi la prețuri foarte bune costume de balet, tutu-uri, flexibili și poante, pantofi de caracter, echipamente de gimnastică  și dans sportiv. Produsele având marca Aita se împart pe articole în producţie de serie şi producţie de boutique de la producători de renume precum Bloch, Capezio, Gaynor Minden, Le Papillon. Au și un magazin fizic în București și Cluj.

 

Balerines

Un magazin online cu prețuri acceptabile, care distribuie articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru balet, dans sportiv, dans modern, gimnastică ritmică și sportivă. Furnizori cunoscuți precum: Freed of London, Bloch, Bunheads, Capezio, Danzarte, Danztech, Gaynor Minden, Grishko, R-Class, Sansha, SoDanca.

 

Joy Sport Performance

JSP este o companie specializată în producția de linii vestimentare pentru balet și dans, precum și echipamente pentru sportivii de performanță sau amatori. Design-ul propriu asigură colecții particulare și produse disponibile în magazinul din zona Unirii.

 

Dvision

Magazin distribuitor de echipament sportiv și accesorii pentru gimnastică (ritmică, aerobică, acrobatică, artistică) și dans (balet, dans modern, dans contemporan) la prețuri accesibile. Dvision are  multe oferte speciale și magazin fizic în București, Șoseaua Panduri.

 

Lumea Dansului 

Un magazin cu sediul în Constanța, care oferă articole dedicate dansului – balet, dans de societate, dans modern, gimnastică ritmică, accessorii și încălțări specifice, cu prioritate de la producătorii Bloch și Griskho. Se pot realiza și costume la comandă.

 

MoveArt 

Magazin cu sediul în Cluj-Napoca, înființat dintr-un cumul de sentimente: pasiune pentru dans, respect pentru artă și artiști, iubire de frumos și nu în ultimul rând, înțelegere pentru nevoia fiecăruia de a-și folosi cât mai eficient resursele de orice fel. Produse și accesorii oferite de producători precum Polar, Rumpf, WearMoi.

 

Dance master  

Magazin cu oferte/ promoții și prețuri excelente, cu sediul în Slovacia, cu site în limba română, livrarea se face în 10-14 zile, prin Poșta Română sau prin curier. O gamă variată de produse și accesorii pentru balet în mod special, dar și alte stiluri de dans. Producători de renume precum Bloch, Capezio, F.R. Duval, Freed of London, K.H. Martin, Mirella, Sansha.

 

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate