Micul balerin nigerian care a dansat în ploaie, o primit bursă la cea mai prestigioasa scoala de balet din New York

by Ballet Magazine
Micul nigerian care a baletat in ploaie a primit bursa in SUA
Share the NEWS & spread the JOY!

În iunie, a început să circule pe internet un videoclip cu un tânăr student la balet, care dansa în ploaie. Pe măsură ce ploaia cade, formând bălți între plăcile inegale de beton pe care dansează, Anthony Mmesoma Madu, 11 ani, face zâmbind pirueta după piruetă.

Citește și

Încotro ne ȋndrumǎm bǎieții: balet sau fotbal?

Este baletul doar pentru fetițe? Ce îl face atrăgător și pentru băieți?

YouTube video

 

Deși condițiile pentru un astfel de dans sunt absolute potrivnice, periculoase chiar – el se învârte, parcă zburând, desculț. Transmite camerei un zâmbet, dar doar pentru o clipă, și cu hotărâre, ridicându-și ochii spre cer, trăiește momentul la momentul.

Videoclipul a explodat în online! Piruetele sale în ploaie au fost văzute de peste 20 de milioane de ori pe platformele de socializare.

Asta a atras atenția asupra poveștii unei școli de balet dintr-o suburbie săracă din Lagos, Nigeria: Leap of Dance Academy … și a schimbat viața micului balerin care, din această toamnă, va începe cursurile de balet la prestigioasa școala de dans “American Ballet Teather” din Statele Unite

 

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate