Odată cu noul an școlar, în pandemie, hibele sistemului de învățământ au ieșit la suprafață mai abitir ca oricând

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Prima săptămână din acest an școlar a fost un adevărat calvar pentru elevi, părinți, profesori și directorii de școli! În majoritatea școlilor, sistemul online se dovedește a fi un eșec răsunător.

De multe ori, profesorii nu au la îndemână dispozitive cu care să poată interacționa și cu cei rămași acasă. Sau nu merge internetul. Sau nu au suficient timp la dispoziție să alerge cu laptopul în brațe de la o clasă la alta. Sau – și mai grav – nu vor să predea și online.

Citește și

Cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini? Ballet Magazine dă startul proiectului “Școala ta de balet”!

Micul balerin nigerian care a dansat în ploaie, o primit bursă la cea mai prestigioasa scoala de balet din New York

 

La nivel declarativ totul arăta a fi perfect pregătit pentru debutul noului an școlar

Guvernul a promis că va asigura tablete pentru cei defavorizați, că va instrui cadrele didactice, că va alocat bani pentru administrațiile locale. De fapt, singurul lucru care s-a întâmplat  a fost „pasarea” răspunderii.

Debusolați, dezamăgiți, dezorientați, elevii de azi, salariații de mâine, devin din nou victimele acestui sistem profund defect, pe care încă îndrăznim să-l numim EDUCAȚIE.

Citește articolul integral pe Puterea24.ro


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate