Ovidiu Dragoman și echipa Teatrului de Balet Sibiu participă la Maratonul Internațional Sibiu

Echipa TBS va alerga în cadrul Maratonului Internațional Sibiu, în cursa „Crosul Visma”, pentru cauza asociației SUS INIMA

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Ovidiu Dragoman, alături de echipa artistică și administrativă a Teatrului de Balet Sibiu, participă în data de 2 octombrie, la ediția din acest an a Maratonului Internațional Sibiu. Echipa Teatrului de Balet Sibiu va alerga în cadrul Maratonului Internațional Sibiu, în cursa „Crosul Visma”, pe o distanță de 5 kilometri, pentru cauza Asociației SUS INIMA„600 de nopți de somn liniștit pentru pacienții oncologici”.

La eveniment, alături de Ovidiu Dragoman și echipa administrativă a instituției, vor alerga dansatorii Gabriella Delgado (Republica Dominicană), Răzvan Iacob (România), Camille Texier (Franța), Antonin Faraut (Franța), Franco Cubero (Cuba), Elle Marie Hennequin (Marea Britanie), Dalia Millan (Columbia), Maynard Fernandez (Cuba), Aleisha Gardner (Noua Zeelandă), Ayaka Nagai (Japonia), Tereza Dragomir (România), Alba Ferndandez (Spania), Mattia Loghitano (Italia), Michaela Gobas (Canada), Anna Pasello (Italia).

Citește și 

“Teatrul de Balet Sibiu, printre primele opțiuni ale unui dansator profesionist”, Ovidiu Dragoman, Director TBS

Premieră la Teatrul de Balet Sibiu de Ziua Internațională a Dansului! ”Amurg, 304 zile de lămâie” 

Teatrul de Balet Sibiu oferă acces gratuit la spectacolele sale, pentru cei care vor dona pentru susținerea cauzei

Teatrul de Balet Sibiu oferă persoanelor care vor susține echipa TBS în acest demers și vor dona pentru cauza Asociației SUS INIMA, o invitație la oricare dintre spectacolele programate în perioada septembrie – decembrie 2021 și un poster cu autograful unuia dintre artiștii care aleargă la maraton. Invitațiile se oferă în limita locurilor disponibile și pot fi ridicate, împreună cu posterele cu autograf, exclusiv de la sediul administrativ al instituției (Parcul Tineretului, nr. 1), în baza confirmării plății donației.

Donațiile pot fi făcute online, pe site-ul Maratonului Internațional Sibiu, aici

„Maratonul Internațional Sibiu este unul dintre cele mai coerente și consistente evenimente ale Sibiului, care reușește nu doar să rezolve o parte importantă din problemele comunității, dar care are forța de a ne aduce împreună, de a ne uni în jurul cauzelor care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Participăm în acest an la maraton, artiști și angajați ai Teatrului de Balet Sibiu, convinși fiind că împreună, prin efortul individual al fiecăruia dintre noi, vom reuși să ajutăm cauza Asociației SUS INIMA și vom aduce împreună puțină alinare acolo unde e poate cea mai mare nevoie: în rândul bolnavilor oncologici.

Împreună avem forța de a schimba în bine lumea în care trăim, de aceea invităm publicul nostru, care ne este aproape de 13 ani la Sibiu, să vină alături de noi în acest demers și să doneze pentru cauza Asociației SUS INIMA. Toți spectatorii noștri, care ne vor susține și vor dona pentru această cauză, vor avea acces gratuit la unul dintre spectacolele TBS din perioada septembrie – decembrie 2021.” Ovidiu Dragoman, Director Teatrul de Balet Sibiu

Asociația SUS INIMA este o organizație de caritate nonguvernamentală, înființată în Sibiu, cu scopul sprijinirii persoanelor afectate de cancer, atât a celor diagnosticate, cât și a familiilor și îngrijitorilor lor. 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate