Premianții și premiile „Ballerinas in Red, 2021”! Vezi care sunt premiile speciale oferite și cine le-a câștigat!

Cu susținerea partenerilor săi, revista Ballet Magazine România aduce participanților înscriși în concurs nu doar bucuria participării și vizibilității într-un concurs cu participare internațională, ci și numeroase premii speciale, în valoare de sute de euro

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Încă o ediție de succes a proiectului “Ballerinas in Red”, ediția 2021, a ajuns la momentul său culminant, acela al anunțării și distribuirii premiilor speciale. Cu susținerea partenerilor săi, și împreună cu aceștia, revista Ballet Magazine România aduce astfel participanților înscriși în concurs nu doar bucuria participării și vizibilității într-un concurs cu participare internațională, ci și numeroase premii speciale, în valoare de sute de euro!

Lansat cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Dansului sub egida International Theater Institute, “Ballerinas in Red, 2021” este primul și cel mai spectaculos proiect media de promovare a baletului din Centrul și Estul Europei. “Ballerinas in Red, 2021” a fost unul dintre multele proiecte derulate la nivel global în colaborare cu această instituție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului, sărbătorită pe 29 Aprilie.

Citește și

“Ballerinas in Red, 2021”! Oportunitate UNICĂ de promovare pentru școlile de balet și PREMII în valoare de sute de euro pentru participanți!

Ballerinas in Red ediția 2021! Celebrăm Ziua Internațională a Dansului alături de International Theatre Institute

Seria de premii speciale a început odată cu lansarea concursului! Astfel, primul premiu special al concursului a fost cel oferit de Atelierul ATOM by Alexandra Aldea, în primăvara acestui an, mai precis cu ocazia sărbătorilor de Paște, la momentul lansării proiectului.

Astfel, respectivul premiu special – acordat pentru pentru distribuirea pe Facebook a postării realizate de Ballet Magazine, și cel mai frumos mesaj transmis publicului cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, a fost adus atunci de iepurașul de Paște la Mariana Neamțu.

Aceasta a fost câștigătoarea voucherului oferit de Atelierul ATOM by Alexandra Aldea, în baza căruia a primit un costum de scenă lucrat pe comandă, și a fost prima câștigătoare a unui premiu special pus la bătaie în acest proiect, în luna aprilie.

 

“Ballerinas in Red, 2021”, premiile Ivaterm pentru cele 12 concurente cele mai votate de public

Acum, la final de concurs, seria premiilor speciale continuă cu cele ce vor merge către primele 12 cele mai votate participante din concurs. Astfel, pe lângă oportunitatea de a participa la realizarea calendarului “Ballerinas in Red 2022, by Ballet Magazine Romania”, cele 12 câștigătoare ale votului cititorilor vor primi și câte un cadou ce conține un set de produse cosmetice marca Ivatherm.

Părinții câștigătoarelor celor 12 premii speciale, respectiv, Ursu Antonia – Bucharest City Ballet, Delia Ducu – Bucharest City Ballet, Sofia Vranescu – Colegiul de Coregrafie Chișinău, Trifan Andreea Selena – Mistery Diamond Dance Studio, Czifra Ana Maria – AlyDance, Roman Ioana – Valentino Ballet School, Athalia Efria – Royal Ballet Centre Tebinf Tinggi, Bercea Antonia – Școala gimnazială Tăureni, Popovici Ariana – AlyDance, Corina Bidiga – Liceul de Coregrafie Floria Capsali, Neamțu Teodora – Bucharest City Ballet, Cernega Sara Andreea – Total Dance Center, sunt invitați așadar să ne contacteze pentru detalii suplimentare privind primirea premiilor și pentru informații cu privire la pașii următorii în vederea realizării calendarului „Ballerinas in Red 2022, by Ballet Magazine Romania”.

Dragi părinți, vă rugăm așadar să ne contactați pe:  contact@balletmagazine.ro și ballerinasinred@gmail.com , cu menționarea în subject a numelui concurentului câștigător și a premiului, pentru a stabili pașii următori împreună cu echipa Ballet Magazine.

“Ballerinas in Red, 2021”, 3 pachete turistice “Casa de sub munte”, pentru locurile 1,2 și 3

Iar pentru a recompensa și încuraja suplimentar participanții care au avut cea mai mare susținere din partea publicului, a doua serie de “premii speciale” va merge către ocupantele locurilor 1, 2 și 3 în ordinea numărului de voturi primite în concurs.

Astfel, Locul 1 – Ursu Antonia reprezentanta școlii Bucharest City Ballet, Locul 2 – Delia Ducu, de la aceeași școală, și Locul 3 – Sofia Vranescu, reprezentantă a Colegiului de Coregrafie Chișinău, sunt fericitele câștigătoare ale câte unui pachet turistic oferit de “Casa de sub munte” într-o locație de excepție la poalele Munților Făgăraș.

Pachetul oferă celor trei câștigătoare două nopți de cazare gratuită în perioada 4 – 5 Octombrie 2021, și posibilitatea de a se bucura de toate facilitățile suplimentare puse la dispoziția turiștilor, fără costuri suplimentare. Detaliile vor fi stabilite direct de către câștigătoarele premiilor și “Casa de sub munte”, partenerul Ballet Magazine.

Pentru informații suplimentare privind primirea premiilor, părinții câștigătoarelor celor 3 premii speciale, respectiv Ursu Antonia, Delia Ducu și Sofia Vranescu, sunt invitați să ne contacteze așadar pe:  contact@balletmagazine.ro și ballerinasinred@gmail.com , cu menționarea în subject a numelui concurentului câștigător și a premiului.

 

“Ballerinas in Red, 2021”, cele mai reușite fotografii! Premiul special oferit de Teatrul de Balet Sibiu

Multe fotografii frumoase și expresive am avut ocazia să vedem printre cele aproximativ 100 de fotografii înscrise în concurs! Nu am putut însă să nu remarcăm, și prin urmare să nu premiem, câteva dintre fotografiile care s-au distins în mod deosebit prin expresivitate, calitatea actului artistic dar și prin calitatea fotografiei … într-o încercare de a recunoaște astfel și meritele fotogafilor!

În acest sens echipa Ballet Magazine a realizat o selecție a celor mai spectaculoase fotografii înscrise în concurs, și cu sprijinul Teatrului de Balet Sibiu, a și premiat următoarele participante:

Jessenia Tsenkman reprezentantă a “Dance Theater Polly” din Tallinn, Estonia, cu fotografia realizată de Aleksandr Zaitsev,

Karla Ortiz, reprezentantă a “Mauro Ballet & Mauro Youth Ballet Company” din Mayaguez, Puerto Rico, cu fotografia lui Juan Zapata,

Lore De Smet, reprezentantă a “Royal Balletschool Antwerp” din Aalst, Belgia, cu fotografia realizată de Charlotte Ryckeboer,

Naș Nicolle-Rebeca, reprezentantă a Operei Naționale București, cu fotografia realizată de Eduard Guțescu,

Carauleanu Olimpia Georgia, reprezentantă a școlii de balet “Joy2Dance” din Constanța, cu fotografia semnată “Retro-Art”,

Ene Daria, reprezentantă a școlii “Studioul de Balet al Operei Naționale București” cu fotografia realizată  Marius Samoilă,

Isabel Ioniță, reprezentantă a școlii de balet „Dance Planet” din București, cu fotografia realizată de Andy G. Alexandru,

Oana Di Dario, reprezentantă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din București, cu o fotografie realizată de același Andy G. Alexandru,

Sofia Vrănescu, reprezentantă a Colegiului Național de Coregrafie din Chișinău, cu fotografia lui Ionel Onofraș, și

Beatrice Scifo, reprezentantă a școlii de balet “Accademia Nazionale Di Danza” din Roma, cu fotografia semnată R7FOTODANZA

Concurentele selecționate sunt astfel câștigătoarele oportunității deosebite oferite de Teatrul de Balet Sibiu, de a participa timp de o săptămână la programul zilnic de studii și repetiții ale trupei sibiene, alături de membrii acesteia și sub coordonarea coregrafilor și maeștrilor cu care Teatrul de Balet Sibiu colaborează.

Câștigătoarele premiului special oferit de Teatrul de Balet Sibiu vor avea astfel ocazia unei experiențe deosebite alături de una dintre cele mai dinamice și spectaculoase trupe de balet din România, sub coordonarea unor coregrafi și maeștrii de top ai baletului românesc și internațional, precum Adela Floricioiu, Aleisha Gardner, Mehmet Balkan, Valentin Barteș sau Alexander Mishutin!

Câștigătoarelor acestor premii speciale, respectiv Jessenia Tsenkman, Karla Ortiz, Lore De Naș Nicolle-Rebeca, Carauleanu Olimpia Georgia, Ene Daria, Isabel Ioniță, Oana Di Dario, Sofia Vrănescu, Beatrice Scifo, sunt invitate să ne contacteze pe:  contact@balletmagazine.ro și ballerinasinred@gmail.com , cu menționarea în subject a numelui concurentului câștigător și a premiului, pentru detalii suplimentare privind primirea premiului și programul de studii.

 

“Ballerinas in Red, 2021”, un premiu special pentru un copil special, oferit de “ZAVIA by Andreea Zamfir” și școla de balet “Honey Dance Studio

Un alt premiu special merge către una dintre cele mai speciale participante la concursul “Ballerinas in Red, 2021” și anume Raluca Avram, reprezentantă a școlii de balet Royal Dance Academy din Cluj-Napoca! Raluca este una dintre membrele trupei de dansatori ce fac parte din proiectul “Terapie prin Balet”, unui spectaculos proiect dedicat balerinilor cu dizabilități, organizat de Daiana Jelescu! Pe lângă felicitările bine-meritate, Raluca Avram primește și premiul special oferit de oferit de casa de creație “ZAVIA by Andreea Zamfir” și școla de balet “Honey Dance Studio”, respectiv un costum de scenă ce va fi croit pe comandă!

Părinții micuței balerine sunt prin urmare invitați să ne contacteze pe contact@balletmagazine.ro și ballerinasinred@gmail.com pentru detalii suplimentare privind primirea premiului.

 

“Ballerinas in Red, 2021” #boysdancetoo! Premiul special pentru cele două prezențe masculine din concurs, oferit de școala de balet Dance Planet

Deși nu a existat nici o restricție pentru băieți, nu s-au înregistrat decât două prezențe masculine în competiție: Dragoș Grămadă, reprezentând școala de balet Dance Planet Academy, și Gabriel Chiappetta, reprezentant al școlii “Ballet Studio School” din Italia, cu fotografia realizată de studioul R7FOTODANZA. Ambele fotografii de o calitate foarte ridicată, atât din punct de vedere tehnic cât și din punct de vedere artistic!

Cei doi băieți prezenți în concurs primesc astfel premiile speciale oferite de școala de balet Dance Planet și Dance Motion, respectiv un voucher cu o reducere 50% pentru înscrierea la programul de studii Dance Motion și un voucher cu o lună de intrare gratuită la toate cursurile organizate de școala de balet Dance Planet.

Școala de balet „Dance Planet” oferă cursuri cu profesori care sunt soliști ai Operei Naționale București, multiplii campioni în gimnastică ritmică sau coregrafi cunoscuți la nivel internațional. Școala este acreditată CID-Unesco iar la nivel pedagogic este certificată în predarea pentru anii 1,2 și 3 la Academia Rusă de Balet Balșoi.

Programul Dance Motion se adresează tinerilor balerini-dansatori cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani, și oferă workshop-uri de balet, danst contemporan sau jazz. Se adresează tuturor balerinilor și dansatorilor care studiază arta coregrafică în instituții publice sau private.

Părinții câștigătorilor acestor premii speciale, respectiv Darius Grămadă și Gabriel Chiappetta, sunt invitați să ne contacteze pe:  contact@balletmagazine.ro și ballerinasinred@gmail.com , cu menționarea în subject a numelui concurentului câștigător și a premiului, pentru detalii suplimentare.

 

Premii speciale “Ballerinas in Red, 2021”, vouchere Sibiu Dance CompetitionRomania’s Dance Cup , TMoves

Like, share, follow @balletmagazineromania! Indiferent dacă ai participat sau nu la concursul “Ballerinas in Red, 2021”, intră acum în competiția pentru câștigarea premiilor speciale extraordinare oferite de Sibiu Dance Competition, Romania’s Dance Cup și TMoves!

Organizatorii celor două competiții, respectiv Sibiu Dance Competition, Romania’s Dance Cup, pun astfel la bătaie câte un voucher cu discount de 100% la înscriere pentru edițiile de toamnă ale celor două concursuri.

Totodată însă TMoves, unicul facilitator din România al metodei Ways of Seeing de dezvoltare a copilului prin dans-terapie dezvoltat la New York, oferă 2 sesiuni (1h) de Agilitate Emoțională pentru Dansatori (versiune online). TMoves oferă programe de construire armonioasă a piramidei dezvoltării copilului și adultului prin îmbinarea creativă și artistică a dansului, mișcării, dans-terapiei, jocului și meditației.

Prin urmare, fie că ai participat la “Ballerinas in Red, 2021”, fie că nu ai participat, ai ocazia de a câștiga:

  • un voucher cu o înscriere gratuită la concursul Sibiu Dance Competition + un voucher suplimentar, cu exact aceleași condiții de înscriere, pentru cea mai bună prietenă a ta!
  • un voucher cu o înscriere gratuită la concursul Romania’s Dance Cup + un voucher suplimentar, cu exact aceleași condiții de înscriere, pentru cea mai bună prietenă a ta!
  • un voucher cu 100% discount pentru 2 ședințe TMoves + un voucher suplimentar, cu exact aceleași condiții de înscriere, pentru cea mai bună prietenă a ta!

Ce trebuie să faci pentru a câștiga cele 6 vouchere?

  • Like & Follow contului nostru de Instagram @balletmagazineromania
  • Caută postarea “Premianții și premiile Ballerinas in Red, 2021”
  • La această postare scrie un comentariu în care să ne spui la care dintre cele două competiții dorești să participi, și adaugă hastag #ballerinasinred și #balletmagazineromania
  • Etichetează prietena / colega pentru care dorești cel al doilea voucher pentru înscriere
  • Distribuie postarea de pe contul nostru la tine în story cu tag @balletmagazineromania pentru o șansă în plus
  • Primele 21 de comentarii la postarea respectivă, cu respectarea condițiilor menționate, vor intra într-o extragere specială realizată de echipa Ballet Magazine Romania, iar cele 4 câștigătoare vor fi anunțate în cel mai scurt timp

 

Ballerinas in Red 2021! Un proiect românesc, derulat internațional, dedicat susținerii și promovării artei coregrafice și tinerilor balerini

Lansat cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Dansului sub egida International Theater Institute, “Ballerinas in Red, 2021” este primul și cel mai spectaculos proiect media de promovare a baletului din Centrul și Estul Europei. “Ballerinas in Red, 2021” a fost unul dintre multele proiecte derulate la nivel global în colaborare cu această instituție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului, sărbătorită pe 29 Aprilie.

International Theater Institute este organizația mondială înființată sub egida UNESCO în anul 1940 și are ca scop promovarea și susținerea artei, culturii și educației la nivel global. Proiectul a debutat pe data de 10 Aprilie 2020, ziua în care a fost transmis mesajul oficial cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului de către balerinul german Friedmann Vogel

 

Ballerinas in Red 2021, primul și cel mai spectaculos proiect media de profil, din Europa Centrală și de Est

Cu o avalanșă de distribuiri – peste 140.000, făcute de-a lungul și de-a latul lumii (din Europa, trecând prin cele două Americi și până în Asia și în Africa de Sud), cel mai spectaculos concurs de fotografie dedicat susținerii și promovării tinerilor balerini, s-a încheiat la 31 Iulie, cu aproape 100 de concurenți înscriși.

Deși cea mai mare parte a acestora au fost din România, peste 30 de concurente au provenit din Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Elvetia, Estonia, Indonezia, Israel, Italia, Mexic, Puerto Rico, Singapore, Marea Britanie sau Statele Unite.

 

Ballerinas in Red 2021 în cifre! 100 de participanți , 40 de fotografi nominalizați, 30 de școli de balet și peste 140.00 de distribuiri!

Liceul de Coregrafie Floria Capsali din București, Liceul de Coregrafie Octavian Stroia din Cluj, Dance Planet Academy și Bucharest City Ballet sunt școlile care au avut cei mai mulți reprezentanți în concurs, dar la acest capitol nu putem sa nu remarcăm totuși școlile Dance Theater Polly din Tallin (Estonia), Royal Ballet Centre Tebinf Tinggi (Indonezia) sau Columbia Youth Ballet (Statele Unite).

În același timp peste 40 de fotografi au fost nominalizați ca autori ai fotografiilor participante! Fiecare dintre acești au beneficiat de posibilitatea de a-și promova activitatea prin link-urile disponibile în profilul participanților.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate