Primul număr în format tipărit al revistei Ballet Magazine este pe drum!

by Ballet Magazine
Ballet Magazine Romania
Share the NEWS & spread the JOY!

Primul număr în format tipărit al revistei Ballet Magazine România, va fi lansat în această toamnă și promite să fie o ediție de colecție!

Din păcate, din cauza pandemiei, nu vom avea așa cum ne doream, un eveniment de lansare cu public.

Vă propunem articole, proiecte și interviuri deosebite, dedicate tuturor pasionaților de balet.

 Veți descoperi cele mai interesante și mai importante informații din și despre lumea baletului.

 

primul numărVeți putea citi astfel un interviu pe larg cu Dl. Ovidiu Dragoman, Director al Teatrului de Balet Sibiu, artizanul construcției uneia dintre cel mai dinamice și mai interesante companii de dans, și instituții de cultură din România.

 

 

primul numărVeți putea admira într-o formă de maximă calitate fotografiile și veți putea citi în întregime seria de mini-interviuri realizate de echipa Ballet Magazine cu fiecare dintre cele 12 participante câștigătoare ale proiectului „Ballerinas in Red”.

 

 

Citește și:

„Ballerinas in red” la final! Iată cele 12 tinere balerine ce vor participa la realizarea calendarului Ballet Magazine 2021

“Ballet Photography”, votul juriului: Ioana Barbat, locurile 1 și 2; locul 3 Delia Știrbu. Premii speciale: Andrei Mihai Cristian și Daria Chenikova

 

Vom prezenta omul din spatele profesorului Misha Tchoupakov. Associate Professor School of Dance, University of North Carolina School of the Arts. Este cunoscut în România pentru calitatea ridicată a studiilor predate. De asemenea pentru prezența în numeroase jurii ale unor evenimente de profil.

 

 

Primul număr în format tipărit Ballet Magazine România, va fi lansat în această toamnă!

 

Ballet Photography by Ballet Magazine RomaniaȘi veți putea regăsi cele mai bune fotografii și cei mai buni fotografi din proiectul “Ballet Photography”, conform aprecierilor Juriului proiectului. Veți afla mai multe despre proiectele în care aceștia sunt implicați.

 

 

Totodată, primul număr în format printat, vă invită să descoperiți poveștile și planurile de viitor a două dintre cele mai respectabile proiecte din zona școlilor de balet. Una din România, cealaltă din străinătate. Două școli de balet care au capacitatea de a oferi oricărui posibil cursant cel mai potrivit cadru pentru cea mai bună valorificare a potențialului propriu. Și totodată, posibilitatea obținerii unui maxim de performanță și rezultate.

Printre surprize veți regăsi nume sonore ale baletului mondial, dar și experiențe plăcute sau mai puțin plăcute avute în balet de către unele dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite personaje ale vieții publice din România.

Vă invităm așadar la lectură, și nu uitați!

 Înregistrați-vă AICI pentru a vă rezerva un exemplar din primul număr în format tipărit al revistei Ballet Magazine România.

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate