Proiectul “Școala ta de balet” pe ultima sută de metri! La Sylphide Academic Ballet School și Școala de balet și dans Denisse, primele locuri în topul nominalizărilor!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

“La Sylphide Academic Ballet School” din București și “Școala de balet și dans Denisse” din Timișoara conduc în topul nominalizărilor făcute de cititorii Ballet Magazine pentru apariția în ediția mai 2021 a revistei!

“Școala ta de balet”, un proiect de susținere și popularizare a baletului prin promovarea școlilor de balet din România, se apropie de final. Lansat în 15 septembrie – odată cu deschiderea primului semestru din anul școlar 2020/2021, proiectul se va încheia în data de 29 ianuarie.

Proiectul a generat o adevărată avalanșă de nominalizări și mesaje, iar interesul pentru acest proiect este relevat și de creșterea spectaculoasă a numărului de vizualizări ale catalogului online al școlilor de balet din România, aflat pe website-ul Ballet Magazine.

Proiectul se adresează tuturor părinților și copiilor pasionați de balet. La încheierea acestuia, școlile de balet și profesorii care vor avea cele mai multe nominalizări vor fi prezentate în câte un articol pe larg, în paginile revistei.

Citește și

Cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini? Ballet Magazine dă startul proiectului “Școala ta de balet”!

“Școala ta de balet” by Ballet Magazine, primul și singurul proiect media independent și obiectiv, de susținere și popularizare a artei baletului

Imediat în urma La Sylphide Academic Ballet School și a Școlii de balet și dans Denisse, în  topul nominalizărilor se află Școala Populară de Arte Arad, Dance Planet Academy, Liceul de Coregrafie Floria Capsali, Școala de balet Soleil, Valentino School Ballet, Academia de Balet Svetlana, Colegiul Național de Coregrafie din Chișinău și Școala de balet Dance Conspiracy din Craiova.

 

Denisa Andreea Fodor, coordonatorul și profesor al Școlii de Balet Denisse,  și Maestra de balet Lorelei Bari fondatoarea La Sylphide Academic Ballet, adună cele mai multe aprecieri

Publicul a nominalizat și profesorii a căror activitate este considerată de referință pentru performanțele micuților, sau mai marilor balerini. La această categorie Denisa Andreea Fodor, coordonatorul și profesor al Școlii de Balet Denisse din Timișoara, este profesorul cu cele mai multe mesaje de susținere venite din partea copiilor și părinților lor.

De departe însă, Maestra de balet Lorelei Bari fondatoarea școlii de balet La Sylphide Academic Ballet , adună cele mai frumoase cuvinte de apreciere din partea părinților copiilor care i-au trecut prin mână de-a lungul mulților ani de carieră didactică.

“Multumim Maestrei Lorelei Bari pentru puterea, consecvența, inteligența și acuitatea observațiilor prin care dumneaei conduce aceasta școală și ne face să iubim greul si să luptăm pentru frumos și performanță!” spune în mesajul transmis revistei Ballet Magazine, unul dintre părinții în cauză.

 

Profesorii Anca Mândrescu și Mihaela Vasilovici, au deasemeni un număr mare de nominalizări din partea părinților și copiilor

Profesorii Anca Mândrescu și Mihaela Vasilovici, au deasemeni un număr mare de nominalizări! Acestea vin atât de la părinții copiilor care studiază la Liceul de Coregrafie Floria Capsali cât și de la părinții celor care au ales să facă performanță în cadrul școlii de balet La Sylphide Academic Ballet School.

Performanța în balet înseamna în primul rând dăruire, muncă și talent din partea elevului. Dar contribuția școlii și a profesorilor este fără doar și poate, determinantă! Fie că vorbim de elevi ai școlilor de stat, fie că avem în vedere cursanții școlilor private, nici un succes, mare sau mic, nu ar fi fost posibil dacă micii (sau deja consacrații balerini) nu ar fi avut acces la săli de repetiții și profesori cu care să lucreze, într-un cadru organizat, respectiv în cadrul școlilor de profil.

Profesorii merită așadar toată recunoașterea? Și dacă vrei să citești povestea lor în paginile ediției tipărite a revistei Ballet Magazine ce va apărea în luna mai 2021, nominalizează școala și profesorul a căror contribuție a fost determinante în drumul tău spre lumea baletului! Mai poți face asta doar până pe data de 29 Ianuarie 2021!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate