Promovează-te în revista Ballet Magazine România! Începând cu 1 Octombrie, maxim de rezultate cu minim de costuri!

Dacă nu ești prezent în spațiul virtual ratezi nu doar ocazia de a atrage noi studenți, cât mai ales posibilitatea de a intra în contact direct cu publicul tău potențial

by Ballet Magazine
Revista Ballet Magazine in librariile Carturesti
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesorii și cursurile tale sunt iubite de elevi și de părinții lor? Atenție , nu este suficient să ai o școlă de balet cu profesori buni și rezultate pentru ca noi generații de elevi să-ți intre pe ușă!

Dacă nu ești prezent în spațiul virtual ratezi nu doar ocazia de a atrage noi studenți, cât mai ales posibilitatea de a intra în contact direct cu publicul tău potențial. Ai deci nevoie să fii prezent în spațiul virtual! Asta va aduce tot mai multă recunoaștere școlii tale de balet, și astfel mai mulți elevi vor fi interesați de cursurile oferite!

Citește și 

Vremea baletului online, sau cum să devii relevant în domeniu folosind Social Media! 5 idei de conținut

De la hobby la scenă! Lista liceelor, a instituțiilor de învățământ superior, și a instituțiilor de cultură de profil

 

Prezența online este mai necesară ca oricând în aceste vremuri dominate de social media

Ultimul an a fost diferit de tot ce am trăit până acum. Cu toate acestea, mediul online ne-a ajutat să fim mai aproape de cei dragi, să fim curioși,  să comunicăm liber și, cel mai important, să ne descoperim sau să ne continuăm pasiunile.

Social Media și alte platforme online precum Zoom au venit ca o alternativă pentru școli, evenimente, concursuri, dar și pentru specialiști din domeniul baletului și nu numai, care și-au continuat activitatea și s-au promovat online.

Așa se face că în 2021, o prezență online este mai necesară ca oricând. Ca business sau specialist independent, e bine să te adaptezi și să găsești soluții de a integra mediul online nu doar în viața personală, ci și profesională.

Da! Știm că este greu să creezi mesajele adecvate și conținutul necesar! Este un job solicitant … Vestea bună însă este că noi avem soluția! Prin pachetele de publicitate oferite de Ballet Magazine ai maximum de rezultate cu minimum de efort și costuri! Vezi propunerile noastre, și alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

 

1 Pachet BMR Silver – 199 RON (1 material)

1 articol în format scris, realizat de dumneavoastră, sub forma unei prezentări a școlii, de până la 1500 de cuvinte, însoțit de maxim 5 fotografii. Acesta va fi publicat pe site în catalogul online „Școli de balet”.

 

2 Pachet BMR Gold – 599 RON (2 materiale)

1 articol în format scris, realizat de dumneavoastră, sub forma unei prezentări a școlii, de până la 1500 de cuvinte, însoțit de maxim 5 fotografii. Acesta va fi publicat pe site în catalogul online „Școli de balet”.

1 articol în format scris realizat de echipa Ballet Magazine, cuprinzând un interviu scris realizat de echipa Ballet Magazine, cu un reprezentant al școlii dv cu publicare pe site în secțiunea “Noutăți”. Pentru acest articol se oferă BONUS:

+1 distribuire pe pagina de FB (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Instagram (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Twitter (1 postare / articol)

 

3 Pachet BMR Platinum – 1599 RON (3 materiale)

1 articol în format scris realizat de dumneavoastră, sub forma unei prezentări a școlii, de până la 1500 de cuvinte, însoțit de maxim 5 fotografii. Acesta va fi publicat pe site în catalogul online al școlilor de balet.

1 articol în format scris realizat de echipa Ballet Magazine, de tip interviu, cu un reprezentant al școlii dv. Acesta va fi publicat pe site în secțiunea “Noutăți”. Pentru acest articol se oferă BONUS:

+1 distribuire pe pagina de FB (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Instagram (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Twitter (1 postare / articol)

1 articol (interviu) în format video realizat de echipa Ballet Magazine. Acesta va fi încărcat pe canalul de Youtube al Ballet Magazine Romania și inclus în articolul de mai sus ce va fi publicat pe website. BONUS, clipul va fi uploadat și pe pagina oficială de FB Ballet Magazine Romania

Fii prezent online! Profită de oferta de publicitate Ballet Magazine Romania!

Pentru achiziția oricăruia dintre pachetele de mai sus ne puteți transmite solicitarea pe adresele de email: balletmagazineromania@gmail.com și contact@balletmagazine.ro având ca subject numele școlii și pachetul pe care-l doriți, cuprinzând și detaliile de facturare (denumire societate, CUI, IBAN, denumire banca, adresă societate, adresă de email societate, persoana de contact, număr de telefon). Atașat OBLIGATORIU trebuie transmis articolul creație proprie de prezentare a școlii. La primirea solicitării veți fi contactați de echipa Ballet Magazine.

Suplimentar, Ballet Magazine poate oferi tarife preferențiale pentru distribuții suplimentare pe conturile oficiale de social media ale revistei, după un calendar stabilit de comun acord. 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate