Îți place dansul? Îți place să scrii? Ballet Magazine angajează Digital Media Manager

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

La un an de la lansare, revista Ballet Magazine își lărgește echipa de colaboratori și scoate la concurs o poziție de Digital Media Manager (Junior sau Senior) 

Ești tânăr pasionat de dans și mișcare? Îți place să scrii? Ai dorința de a te dezvolta și perfecționa profesional într-un domeniu cu totul deosebit prin natura sa și a oamenilor cu care interacționezi? Ești prezent în social media și interesat de dezvoltarea și exploatarea abilităților tale în această zonă?

 

Ballet Magazine angajează Digital Media Manager

Dacă răspunsul la toate întrebările de mai sus este “da”, Ballet Magazine îți oferă oportunitatea unică de a împleti utilul cu plăcutul și te invită la un interviu pentru oricare din pozițiile deschise, respectiv Junior Digital Media Manager sau Senior Digital Media Manager.

Îți oferim un program de lucru redus, de doar 4 ore pe zi, 3 zile pe săptămână; un program flexibil, pentru că intervalele orare în care vrei să lucrezi sunt doar la alegerea ta; și la distanță, pentru că poți lucra exclusiv din confortul și siguranța spațiului tău personal; un mediu de lucru plăcut, relaxant și fără presiunea unor deadline-uri împovărătoare, pentru că ținem la calitatea prezenței noastre online și nu la numărul sau rapiditatea știrilor.

În plus, îți oferim un venit motivant și posibilitatea de a câștiga bonusuri din încasările realizate pentru proiectele gestionate punctual. Îți creăm astfel toate condițiile pentru ca tu să-ți poți da frâu liber creativității … și condeiului!

Principalele atribuții din fișa postului sunt:

  • Redactarea de materiale pe teme și subiecte de profil
  • Editarea articolelor primite de la colaboratori
  • Încărcarea articolelor primite în website și publicarea lor conform planului editorial
  • Gestionarea distribuirii articolelor de pe site pe canalele de social media și în rețeaua de parteneriate, conform planului editorial.

Cerințe minime? Avem câteva, dar nimic foarte complicat:

  • Corectitudine în exprimare și ortografie în limba română
  • Cunoștințe de limba engleză la un nivel suficient pentru a realiza traduceri pe domeniu
  • O minimă cultură generală în zona coregrafie / dans, de preferat fiind existența unor studii de specialitate
  • Cunoștințe de utilizare a platformei Wordpress și a platformelor de social media. Abilitățile în crearea și editarea de content foto/video sunt un plus considerabil.

Sub coordonarea și în colaborare cu Directorul editorial și Redactorul șef, Digital Media Manager-ul (Junior / Senior) este responsabil de implementarea planului editorial stabilit la nivel de produs pe toate canalele de distribuție, cât și de sincronizarea activității online a colaboratorilor din departamentul editorial.

Dacă vrei să faci parte din cel mai interesant, frumos și provocator proiect media al momentului, trimite CV și câteva cuvinte în care să ne spui de ce vrei să lucrezi cu noi și care sunt obiectivele tale, pe adresele contact@balletmagazine.ro și balletmagazineromania@gmail.com și vei fi contactat cu și pentru detalii suplimentare.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate