Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” a deschis ediția a-46-a a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, Constanța

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Unul dintre puținele teatre de operă și balet care își menține activitatea cu publicul în această perioadă dominată de evoluția spectaculoasă a pandemiei Covid 19, și primul care a început stagiunea estivală în aer liber din vara 2020, este Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Citește și

Baletul românesc, un strigăt mut din izolare: “Legislaţia care ne priveşte trebuie revizuită”

Despre balet în vremea COVID 19, cu Adrian și Irina Ganea Mihaiu – Prim soliști TNOB “Oleg Danovski”

 

Sâmbătă, 31 octombrie, la Constanța a avut loc deschiderea ediției a 46-a a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, ce se va desfășura până pe 5 decembrie 2020.

Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului are în program 15 evenimente, printre care și două premiere.

Astăzi, Duminică 1 noiembrie, de la ora 18.30, puteţi viziona „Rigoletto”, în regia lui Emil Strugaru şi scenografia lui Grigore Gorduz. Soliştii sunt: Ionuţ Pascu, Laura Eftimie, Doru Iftene, Orest Pâslariu, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Laurenţiu Severin, Bogdan Ocheşel, Andrei Băican, Adrian Pârlea, Ionela Duma, Georgiana Medeleanu, Octavian Minea.

Dirijor GHEORGHE STANCIU, Maestru cor ADRIAN STANACHE și coregrafie FĂNICĂ LUPU-LIEȘTI

Programul Festivalului poate fi găsit în întregime pe site-ul www.ctnews.ro

 

Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului,  “Prinț și cerșetor”, coregrafie, libret și regie Horațiu Cherecheș

De reținut faptul că Duminică, 29 noiembrie 2020 – ora 18:30, Sala Teatrului va avea loc premiera “PRINȚ ȘI CERȘETOR” de L. van Beethoven, Coregrafie, libret și regie HORAȚIU CHERECHEȘ. Scenografia este semnată de NATALIA KORNILOVA Rusia iar Asistent coregrafie este MONICA CHERECHEȘ.

Horațiu Cherecheș, maestru și coregraf al Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”, Constanța, este foarte pasionat de arta sa și de public. Este printre puținii artiști vocali, care s-a implicat și a luptat întotdeauna pentru balerinii TNOB Oleg Danovski, dar și pentru baletul românesc.

Regia tehnică a spectacolului va fi asigurată de GELU RÂPĂ iar artiștii ce vor evolua pe scenă sunt: ADRIAN MIHAIU, IRINA GANEA MIHAIU, MIZUKI KUBOTA, CĂTĂLINA ILIESCU, RYAN BROWN, CECILIA URSUL, ANDRADA RUSE, SCOT BALDIE, BOGDAN BÎRSĂNESCU, KEITO SHIMOMURA, MIHAI PÂSLARU, YURIA SOETA, MAYU TAKAHASHI, MARIUS MARIN, DAYA KASHIWABA, MARCO VICENTE, MAYURA TAKASE, ș.a.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate