Vă invităm la lectură! Ediția de primăvară a revistei Ballet Magazine, disponibilă online.

by Ballet Magazine
Coperta Ballet Magazine nr 3
Share the NEWS & spread the JOY!

Data de 29 aprilie 2020 este moment de dublă sărbătoare pentru echipa revistei Ballet Magazine, prima revistă din România dedicată artei dansului clasic. Ballet Magazine sărbătorește astăzi atât Ziua Internațională a Dansului, cât și lansarea ediției de primăvară, în format electronic.

Într-o ediție de colecție, echipa revistei Ballet Magazine vă propune o mulțime de articole deosebite, dedicate tuturor pasionaților de balet; fie că vorbim de cei interesați de istoria baletului, național sau internațional, prin readucerea în prim plan a unora dintre marile personalități ale acestei arte, fie că vorbim de tinerii balerini în devenire, care sunt în căutarea de surse și personaje care să-i inspire.

Componenta educativă este deasemeni prezentă, și nu poate lipsi nici cea financiară, component care, vrem sau nu vrem să acceptăm, este de o importanță determinantă pentru viața culturală.

Vă invităm așadar să citiți mesajul echipei Ballet Magazine cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, sau despre o sărbătorire anticipată prin dans, dar și să aflați perspectiva fotografului despre poză și fotografie

Poza, acel cadru fotografic care transmite o informație (văzui, făcui, etc.), iar fotografia cea care transmite o emoție, o trăire, un moment pe care cu adevărat îl dorim memorat pentru încărcătura sa emoțională.

Vă propunem deasemeni povestea unei tinere balerine în devenire! Povestea Marthei Savin,  Premiul I la finala mondială “Youth America Grand Prix”, New York, elevă a Academiei de balet “Dance Planet”.

Dar vă transmitem și sfaturile specialiștilor în materie de machiaj, cu este de făcut pentru a menține sănătatea și frumusețea tenului micuțelor balerine.

Mergem și în zona banilor, și vă propunem și un top al celor mai bogaţi balerini din ultimele decenii.

Dacă vrei să câştigi bine, nu baletul e meseria pe care trebuie să ţi-o alegi, fiindcă efortul şi privaţiunile nu sunt compensate pecuniar. Dar au fost şi balerini care s-au situat cu mult peste medie.

Și nu în ultimul rând, vă propunem spre lectură și primele 5 recomandări făcute de echipa revistei Ballet Magazine, dintre cărțile ce ar trebui citite în studiul dansului clasic.

Vă invităm așadar la lectură, și vă spunem:

La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului!

 

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate