World Ballet Day, 2020 – Ziua Mondială a Baletului!

by Ballet Magazine
World Ballet Day
Share the NEWS & spread the JOY!

World Ballet Day este un eveniment anual de referință și, deși COVID-19 a avut un impact uriaș asupra comunității baletului și trăim încă vremuri dificile din cauza pandemiei, iată că si anul acesta revine chiar astăzi, pe 29 Octombrie.

Cu această ocazie, Ballet Magazine România urează “La mulți ani cu sănătate, bucurii și multe împliniri profesionale” elevilor, balerinilor, profesorilor și coregrafilor! Vă apreciem și vă dorim să rămâneți puternici! Vă mulțumim pentru tot ce ne oferiți!

World Ballet Day a fost lansată în 2014 și reprezintă o oportunitate pentru iubitorii baletului să intre virtual în culisele celor mai importante companii de balet din lume.The Australian Ballet, Bolshoi Ballet și The Royal Ballet, dar și alte companii invitate.

Fiecare companie va transmite studii, interviuri și repetiții live. Toate acestea, în conformitate cu îndrumările COVID-19 locale, prin intermediul canalelor de Facebook și YouTube!

World Ballet Day 2019, celebrată în 23 Octombrie, a avut cel mai mare interes de până acum. A ajuns la peste 315 milioane de utilizatori care au urmărit canalele de social media din întreaga lume.

Tot anul trecut, cu ocazia World Ballet Day, a fost lansată și revista Ballet Magazine România!

Citește si
Ziua Mondială a Baletului din acest an nu a putut veni într-un moment mai bun; publicul este mai înfometat ca niciodată să vadă antrenamentele balerinilor. După mai bine de 6 luni în care artiștii nu au putut să-și desfășoare activitatea în condiții normale, această zi specială dedicată baletului, oferă o ocazie interesantă iubitorilor de a vedea cum companiile de balet din întreaga lume reacționează la pandemia COVID-19.  
YouTube video
Directorul Royal Ballet, Kevin O’Hare
“Acum, mai mult ca oricând, sărbătoarea digitală a dansului promite să ne unească pe toți pe măsură ce ne confruntăm cu noi provocări comune din întreaga lume”. 

Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate