Ziua Culturii Naționale sărbătorită cu spectacole și cântece românești la Opera Comică pentru Copii

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Artiștii Operei Comice pentru Copii au pregătit de Ziua Culturii Naționale o ediție specială cu cele mai frumoase cântece românești pentru a sărbători această zi, și invită publicul alături de ei să descopere surprizele pe care le-au pregătit!

Din 15 ianuarie, poți să vezi gratuit timp de 24 de ore ediția specială de Ziua Culturii, iar abonații aplicației au acces nelimitat la toate emisiunile și spectacolele noastre. Dacă nu ești abonat deja, poți să te înscrii AICI, beneficiind de 3 zile gratuite. După aceea, plata abonamentului este recurentă, până la oprirea sa.

Citește și 

La 100 de ani de la instituționalizare, Opera Națională sărbătorește Ziua Culturii Naționale cu o serie de spectacole ale unor compozitori români

La mulți ani România! La mulți ani tuturor românilor, din țară și din străinătate! La mulți ani baletului românesc!

 

Opera Comică pentru Copii organizează preselecții pentru Atelierele Micul Artist în perioada 18 – 30 ianuarie 2021

Opera Comică pentru Copii organizează al șaselea sezon al Atelierelor Micul Artist! Cu peste 500 de copii înscriși la cele 27 de discipline în sezonul anterior, desfășurate atât la sediul de pe Calea Giulești nr. 16 cât și online, cursurile susținute de artiștii instituției au adus bucurie în întreaga familie a cursanților.

La OCC, copiii pot urma ateliere precum: balet, actorie, cor, street dance, musical, dans contemporan, zumba, benzi desenate, oratorie, step, comunicare, fotografie, astronomie, scriere creativă, ceramică, dezbateri, filosofie și altele. Pentru a participa la preselecții trebuie să vă înscrieți până la data de 17 ianuarie 2021 pe acest formular.

Fiecare atelier va avea 15 întâlniri la sediu sau online, între 1 februarie – 29 mai 2021, iar plata este de 300 lei / semestru. Detalii suplimentare și înscrieri pe site-ul instituției.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate