Despre noi

Share the NEWS & spread the JOY!

Ballet Magazine, prima revistă de profil din România este un produs media independent și obiectiv, care catalizeză energiile și ideile pozitive din această zonă artistică și oferă o platformă liberă și deschisă pentru dezbateri publice pe teme de interes pentru acest domeniu. 

Revista se adresează lumii dansului clasic, vizând în egală măsură să fie purtător de mesaje și informații atât către publicul specializat și sofisticat, cât și către publicul aflat la primele contacte cu acest domeniu. Astfel, fie că vorbim de artiști – foști sau actuali balerini, coregrafi, sau de reprezentanți ai instituțiilor de cultură, fie de pasionați ai acestui domeniu, balerini sau balerine în devenire, sau părinții și bunicii acestora, Ballet Magazine aduce mesajul și informația potrivite pentru fiecare. 

Ballet Magazine aduce așadar baletul, ca formă de manifestare artistică, la un nivel cât mai accesibil publicului aflat în căutarea unui refugiu cultural-educativ-artistic, fiind un canal de transmitere de informație, frumos și valoare către și dinspre lumea baletului. 

Ballet Magazine România va dezvolta și promova repere, modele și valori! Atât prin varianta online, cât și prin varianta print și nu în ultimul rând prin setul de evenimente în pregătire, Revista Ballet Magazine dorește să transmită publicului, avizat sau nu, într-o formă cât mai coerentă, rafinamentul, eleganța și frumusețea lumii dansului clasic. 

Ballet Magazine este prima și cea mai completă platformă de informații pentru această lume, prin agregarea, sintetizarea și promovarea de știri și informații, atât de pe plan local cât și internațional. 


Share the NEWS & spread the JOY!

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate