Despre Noi _ TEST

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Ballet Magazine, prima revistă de profil din România este un produs media independent și obiectiv, care-și propune să catalizeze energiile și ideile pozitive din această zonă artistică și să ofere o platformă liberă și deschisă pentru dezbateri publice pe teme de interes pentru acest domeniu artistic. 

Revista se adresează așadar lumii baletului, în toate formele și palierele acesteia, vizând în egală măsură să fie purtător de mesaje și informații atât către publicul specializat și sofisticat, cât și către publicul aflat la primele contacte cu acest domeniu. Astfel, că vorbim de artiști – foști sau actuali balerini, de coregrafi, reprezentanți ai unor instituții de cultură sau membrii echipelor acestora, sau de pasionați ai acestui domeniu, fie că vorbim de mici balerini sau balerine, de părinții și bunicii acestora, sau de adolescenți în curs de formare, Revista își propune să aducă mesajul și informația potrivită. 

Unul dintre obiectivele Revistei Ballet Magazine este așadar acela de a aduce baletul, ca formă de manifestare artistică, la un nivel cât mai accesibil și cât mai aproape de publicul larg, aflat în căutarea unui refugiu cultural-educativ-artistic. Ballet Magazine își propune deci să fie un canal de transmitere de informație, frumos și valoare, dinspre lumea baletului către omul obișnuit. 

Ballet Magazine România va dezvolta și promova repere, modele și valori, pentru această lume, indiferent dacă vorbim de profesioniști sau de profani. Atât prin varianta online, cât și prin varianta print și nu în ultimul rând prin setul de evenimente în pregătire, Revista Ballet Magazine dorește să transmită publicului, avizat sau nu, într-o formă cât mai coerentă, rafinamentul, eleganța și frumusețea lumii dansului clasic. 

În același timp, ne propunem să fim prima și cea mai completă platformă de informații pentru această lume, prin agregarea, sintetizarea și promovarea de știri și informații, atât de pe plan local cât și internațional. 


Share the NEWS & spread the JOY!

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate