Gala Stelelor Baletului Rus – Ediția a II a, pe scena de la Sala Palatului

by Ballet Magazine
Ekaterina Krysanova
Share the NEWS & spread the JOY!

Pe data de 9 martie, pe scena Sălii Palatului din București, va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus Ediția a II a, cu participarea celor mai mari balerini ai momentului de la celebrele teatre Bolshoi Moscova și Mariinsky Sankt Petersburg.

Artiștii care vor dansa în Gala Stelelor Baletului Rus de la București sunt: Denis Savin –  Balerin principal, Ekaterina Krysanova – Prim Balerină, Anastasia Stashkevich- Prim Balerină, Ana Turazashvili – Prim Balerină,  Eleonora Sevenard – Solist, Denis Rodkin – Principal Dancer, Viacheslav Lopatin – Principal Dancer, Mikhail Lobukhin-Principal Dancer, toți de la celebrul Teatru Bolshoi din Moscova, de la Teatrul Mariinsky Sankt Petersburg, solistul David Zaleev, de la Opera de Stat Budapesta, Diana Kosyreva – Grand Sujet și de la Teatrul Național din Slovacia,  Artemyj Pizhov, First Soloist.

Cu ocazia evenimentului Gala Stelelor Baletului Rus, vor reveni la București specialiștii de la Russian Multimedia Ballet Theatre. Aceștia, împreună cu românii de la Sound Rental, vor asigura  decorurile multimedia 3D.

Decorul 3D a fost folosit pentru prima dată în România cu ocazia Festivalului Baletului Rusesc din Noiembrie anul trecut și a avut un mare succes la publicul de la Sala Palatului.

Gala Stelelor Baletului Rus este un spectacol în două acte

Programul spectacolului Gala Stelelor Baletului Rus este alcătuit din două acte a câte 50 de minute, cuprinzând duete atât momente de balet solo din spectacole clasice, cât si și spectacole moderne. Astfel, publicul din România va putea admira în primul act pas de deux din Raymonda (Glazunov, Petipa), Le Park (Mozart, Angelin Prelgocaj), Carmen (Bizet, Alonso), Moartea Lebedei (Saint Saens, Fokine) și Talisman (Drigo, Petipa).

După o pauză de aproximativ 20 de minute, urmează actul al doilea cu Tango (Piazzolla, Gordeev), Pas de deux din Carnavalul din Veneția (Puni, Petipa), Come un Respiro (Hendel, Bigonzetti), Solo (Visotsky) și Pas de deux din Don Quijote (Minkus, Petipa).

Încă două categorii de bilete la Gala Stelelor Baletului Rus

Pentru a veni în întâmpinarea publicului, organizatorii au mai pus în vânzare  două categorii de bilete cu prețuri de 200 și 250 lei în sectoarele J, K, L și M. Astfel, prețurile biletelor la Gala Stelelor Baletului Rus sunt cuprinse între 200 și 500 lei, în timp ce lojele pot fi solicitate organizatorilor pentru pachete corporate. Biletele pot fi achiziționate din rețelele EventimIabiletTicketstore sau direct de la Sala Palatului.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate