Teatrul de Balet Sibiu, printre primele opțiuni ale unui dansator profesionist

by Ballet Magazine
Ovidiu Dragoman
Share the NEWS & spread the JOY!

Un articol de Ovidiu Dragoman, Manager al Teatrului de Balet din Sibiu și membru fondator UNACOR

Ceea ce a început ca un vis frumos în urmă cu 12 ani, a devenit astăzi unul dintre cele mai de succes teatre de balet și asta datorită deschiderii pe care am avut-o, încă de la început, fată de profesioniștii din lumea dansului. Am reușit astfel, prin multă muncă și orientare către performanță, să punem bazele unei companii de dans aflată în continuă dezvoltare. Orice student, sau dansator profesionist se află în căutarea unei companii de dans cu un repertoriu cât mai divers, în care să se poată dezvolta și care, desigur, să prezinte un standard profesional ridicat.

Teatrul de Balet Sibiu, o companie de dans aflată în continuă dezvoltare

În profesia de dansator, aceste căutări se reflectă în numărul de companii pentru care balerinii dansează de-a lungul carierei lor. Teatrul de Balet Sibiu oferă dansatorilor posibilitatea de a dobândi o bogată experiență profesională într-un ritm mult mai alert decât restul companiilor de balet, încurajând rulajul permanent al balerinilor și oferindu-le șansa să participe la audiții în cadrul unor companii mai mari.

Pe lângă facilitățile de care se bucură la angajare și anume: cazare, decontarea drumului spre casă, studio de repetiții dotat la cele mai înalte standarde, asistență și îndrumare permanente pe toată durata șederii lor în România, aceștia se declară foarte încântați de atmosfera caldă și prietenoasă din cadrul echipei precum și de oportunitățile de dezvoltare profesională și chiar personală pe care le întâlnesc aici.

Teatrul de Balet din Sibiu, o rețea profesională cu multiple oportunități de dezvoltare

Apartenența dansatorilor la un corp de balet cu componență internațională, așa cum este Teatrul de Balet din Sibiu funcționează pentru ei ca o rețea profesională fiind în permanență conectați cu diverse oportunități de dezvoltare. Printre elementele de unicitate ale Teatrului de Balet Sibiu …

Citește materialul în întregime în Ballet Magazine, ediția iarnă 2020


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate