Daria Ene, copilul pentru care baletul este totul, între stelele Galei Valori 2022, organizată de Newsweek România

Balerina Daria Ene premiată de singura publicație care nu premiază VIP-uri, politicieni sau celebrități, ci pe cei care schimbă România în bine, Newsweek România! În cadrul Galei ce a avut loc la jumătatea lunii decembrie, una dintre valorile premiate a fost deci o foarte probabilă viitoare stea a baletului românesc din lista de recomandări realizată de Ballet Magazine

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Photo credit: INQUAM Photos/Octav Ganea

“Am ales să premiem oameni talentați, dar oameni obișnuiți ale căror reușite, din păcate, sunt trecute adesea cu vederea. Și vă garantez că sunt mii de astfel de oameni în România” a declarat Sabin Orcan directorul Newsweek România în deschiderea unuia dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului 2022, Gala Valori 2022 organizată de Newsweek România.

“Mă bucur că am reluat această tradiie după doi ani de pauză forțată din cauza pandemiei, pentru că oricât ar evolua tehnologia, nimic nu poate înlocui căldura unei strângeri de mână. O să vedeți că și premianții din acest an au povești de viață extraordinare”, a spus Sabin Orcan, și poveștile au început să curgă.

Citește și 

Top 5 din 70 de balerini care au marcat lumea dansului, potrivit publicației Ranker.com

Pe drumul succesului! Cinci nume noi, proaspete și promițătoare tinere talente, în ansamblul de balet al Operei Brașov

 

Daria Ene, o poveste de succes a baletului românesc între stelele premiate de revista NewsWeek România

Una dintre aceste povești de success a fost și cea a micuței balerine în devenire Daria Ene. La 14 ani, Daria Ene este câștigătoarea mai multor concursuri interne și internaționale. Trăiește pentru balet, respiră balet și iși dorește să ajungă cât mai sus în această carieră.

Daria avea trei anișori când a văzut pentru prima oară un spectacol de balet. O clipă magică, în care a fost vrăjită pentru totdeauna. Ca un magician desăvârșit, destinul îi făcuse cu ochiul. Luminile, costumele, muzica, balerinele, le-a văzut cu ochi de copil. O lume fascinantă în pași de dans. Daria a început și ea să danseze acasă, pe o scenă improvizată. Apoi, la șapte ani, a pășit într-o sală de balet adevărată. La Studioul de balet pentru copii al Operei din București.

Realizatoarea Aneta Sîngeorzan a prezentat cu eleganță Gala Valori 2022

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate