Școala ta de balet

by Ballet Magazine

“Școala ta de balet” by Ballet Magazine, este primul și singurul proiect media independent și obiectiv, de susținere și popularizare a artei baletului prin promovarea școlilor de balet, publice și private deopotrivă.

Revista Ballet Magazine pune astfel în prim plan, și la locul cuvenit, instituțiile și oamenii care prin eforturile lor susțin și promovează tradiția și valorile Școlii românești de balet, pe plan intern și internațional.

Transmite-le mulțumirile tale și fă ca povestea lor sa să ajunga la toți cititorii nostri.

 

Numește școala de balet a cărei poveste  crezi că merită împărtășită și transmisă tuturor cititorilor revistei Ballet Magazine! 

Nominalizează profesorul sau profesorii care au avut o contribuție majoră la formarea ta! 

 

Trimite răspunsurile tale și înscrie-te AICI pe lista celor 100 de persoane care vor primi GRATUIT un exemplar din primul număr în format print al revistei. 

Condiții de derulare a proiectului

Proiectul se va derula prin site-ul revistei, iar statisticile colectate pe această cale vor fi anonimizate.

Nominalizările se vor putea face pe toată perioada derulării proiectului, începând cu data de 15 septembrie.

ATENȚIE! Doar primele 100 de înscrieri vor primi GRATUIT un exemplar al revistei BALLET MAGAZINE. 

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate