Academia de Canto și Balet Raluca Cioca

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Dana Balint

Adresă: Strada Ciprian Porumbescu nr. 14, etaj 1, ap. 3, București, Sector 1

La „Academia de Canto și Balet Raluca Cioca” viitorii balerini sunt așteptați cu drag

Cursurile de balet de la „Academia de Canto și Balet Raluca Cioca” îndrumă copiii către fascinanta lume a acestei arte prin metoda Vaganova. Viitorii balerini cu vârste cuprinse între 3 la 5 ani sunt așteptați cu drag la „Baby Balet”, cursuri în cadrul cărora vor obține o postură grațioasă, încredere în propriile puteri, recunoașterea talentului și dezvoltarea simțului artistic și muzical.

La „Academia de Canto și Balet Raluca Cioca” copiii își vor tonifia corpurile prin dans

Pentru cei mai mari, „Academia de Canto și Balet Raluca Cioca” propune cursurile de Standard Balet, la care copiii și tinerii vor învăța regulile de execuție precise, își vor tonifia corpurile prin dans și vor uimi cu elasticitatea dobândită la sala de pe Strada Ciprian Porumbescu nr. 14. Totul, desigur, într-o atmosferă elegantă cereflectă profesionalismul.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate