Academia de Dans Adamas

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Andreea Burghelea

Adresă: Strada Milcov nr. 2 / Strada Carpați nr. 12

 Adamas” aduce în Bacău pasiunea și dăruire pentru dans încă din primăvara anului 2008, când clubul sportiv purta numele „Dance Energy”. În prezent, sub numele de „Adamas”, zeci de copii participă la competiții naționale și internaționale, evenimente și spectacole. Până acolo însă, e nevoie de multă muncă.

Romeo Tanasa si Camelia Ciocan au pus bazele Clubului Dance Energy

Academia de dans „Adamas” ține porțile deschise pentru copiii care își doresc să pășească în lumea artei. În sălile situate pe Strada Milcov nr. 2 și Strada Carpați nr. 12, inițierea și evoluția micilor balerini sunt supravegheateși încurajate de Andreea Burghelea, profesoară cu experiență artistică și în predare.

In primavara lui 2008, Romeo Tanasa si Camelia Ciocan au pus bazele Clubului Dance Energy. La inceputul anului 2012, numele s-a schimbat in Adamas.

Numele s-a schimbat, dar pasiunea si daruirea pentru dans au ramas si sunt chiar mai puternice. Acum suntem mai multi instructori, numarul de membrii a crescut si el, spectacolele noastre sunt din ce in ce mai apreciate.

Membrii clubului nostru participa in competitii nationale si internationale de dans sportiv, precum si la diverse evenimente si spectacole.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate