Academia de Dans Ballet Art

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Iolanda Petrescu, Oana Stoian, Corina Andreica, Levente Szasz

Adresă: Strada Doctor Niculae D. Staicovici nr. 4C, București, Sector 5

Elevii „Ballet Art” au ajuns la instituții precum „Opera de Stat din Viena” ori „Bolshoi Ballet Academy Summer School”

Fondată în 2001 de Iolanda Petrescu, prim-balerina Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”, academia de dans „Ballet Art” oferă cursuri de balet pentru copii și adulți. În funcție de vârstă, nivel de pregătire și dorințe, profesorii experimentați și dedicați ai academiei îndrumă cursanții spre succes. Cei care doresc o carieră în balet și urmează cursurile academiei „Ballet Art”, reușesc! Dovada o reprezintă bogăția „Ballet Art”: elevii. Mulți dintre cei care au pășit grațios în sala de repetiții de pe Strada Doctor Niculae D. Staicovici nr. 4C au ajuns la instituții prestigioase precum „Opera de Stat din Viena” ori „Bolshoi Ballet Academy Summer School”.

Iolanda Petrescu, prim-balerina Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”, este omul din spatele succesului academiei de dans „Ballet Art”

Printre aceștia se numără și: Laura Soana, Mara Bitirez, Ana Popescu, Marina Ghemigian, Mariuca Iordache, Ilinca Buzatu, Ruxandra Necula  și Delia Dumbravă.De asemenea, Cosmina Fusu a fost admisă la Viener Konservatorium, Marina Minoiu ca solistă la „Royal Danish Ballet”, iar Alice Minoiu, balerină a Operei Naționale. Ceilalți, care au privit baletul doar ca pe un hobby, s-au dezvoltat frumos fizic și psihic, sub atenta supraveghere a echipei.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate