Alma Dance Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Alina Leonte

Adresă: Bulevardul 1 mai nr. 10, etaj 3

Alina Leonte a fost parte a juriilor festivalurilor naționale și internaționale de dans și coregrafie

„Alma Dance Studio” a luat ființă din pasiunea Alinei Leonte pentru dans. Experiența bogată în lumea artistică și în predare a coregrafei reprezintă, de fapt, cartea de vizită a școlii. Alina Leonte a fost parte a juriilor festivalurilor naționale și internaționale de dans și coregrafie, dar și președinta comisiei de jurizare a concursului „Cânt și joc moldovenesc”.

Alina Leonte este licențiată în coregrafie și membră CID-UNESCO

Licențiată în coregrafie și membră CID-UNESCO, Alina Leonte coordonat toate formațiile de dansuri din județul Suceava. Acum, se dedică copiilor de la „Alma Dance Studio”. La școala de dans, cursanții cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani sunt inițiați în lumea baletului, iar cei mai mari, între 12 și 16 ani, se pregătesc de performanță. Porțile școlii rămân deschise pentru  copiii care își doresc să exploreze lumea dansului.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate