AMD School – Academy of Music and Dance School

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: 

Adresă: Strada Buhuși nr. 37, București, Sector 3

„AMD School” propune copiilor cursuri de balet realizate sub îndrumarea Adinei Bădică

„AMD School” propune copiilor cursuri de balet realizate sub îndrumarea Adinei Bădică, profesoară cu experiență, ce oferă acces în lumea baletului cu calm și răbdare. Orele de balet se țin de două ori pe săptămână la sala amenajată profesionist de pe Strada Buhuși nr. 37. Aici, copiii învață mai întâi să aibă o ținută corectă, să dobândească noțiuni de muzicalitate și ritm și să-și coordoneze mișcările.

Copiii de la „AMD School” primesc spirijin pentru admiterea la școlile de specialitate

Dezvoltându-și flexibilitatea și latura artistică, copiii de la „AMD School” care își doresc mai mult de la acest domeniu primesc spirijin pentru admiterea la școlile de specialitate din toate colțurile lumii. Nimic nu este imposibil la „AMD School”, iar cursanții se întorc de fiecare dată mai entuziaști și mai pregătiți pentru spectacole, apariții tv și concursuri de specialitate.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate