Anette Classic Dance Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ana Maria Toth

Adresă: Strada Independenței nr. 7-9

De ani buni, Ana Maria Toth le arată copilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani ce presupune arta baletului. De la orele de repetiții și drumul spre scenă până la un viitor în acest domeniu. La sala de pe Strada Independenței nr. 7-9, Ana Maria Toth transformă visele în realitate.

Micii balerini sunt îndrumați spre profesionalism

Postură, poante, coregrafie, stretching și elasticitate, iar apoi, se dă startul concursurilor și spectacolelor. Micii balerini sunt îndrumați spre profesionalism spre o dezvoltare armonioasă individual, dar și spre a conștientiza importanța lucrului bine făcut în echipă.

Zeci de copii de la „Anette Classic Dance Studio” au făcut parte din spectacolul caritabil de balet „Spărgătorul de Nuci” după P.I Ceaikovski, organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate