Ansamblul de balet Arabesque

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Anca Mihaela Roman

Adresă: Bulevardul Tineretului nr. 8-10,  București, Sector 4

Ansamblul „Arabesque” are patru decenii de activitate la „Palatul Național al Copiilor București”

Ansamblul „Arabesque”, format din copii și tineri, are patru decenii de activitate. Fondat în 1980 la „Palatul Național al Copiilor București”, ansamblul de balet a devenit pentru sute de copii „a doua casă”, unde, alături de alți copii și tineri cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, au ajuns la succes și întind o mână de ajutor și altora ce vor să cunoască lumea fascinantă a baletului.

Copiii ansamblul „Arabesque” au făcut schimburi de experiență cu școli de balet din toate colțurile lumii

Copiii ansamblul „Arabesque” au cucerit scenele din România, au participat la festivaluri internaționale și au făcut schimburi de experiență cu școli de balet din toate colțurile lumii. Printre altele, au în palmares locul întâi la „Trofeul București”. Anca Mihaela Roman continuă să transmită mai departe micilor balerini dragostea pentru artă, în fiecare săptămână, la Palatul Național al Copiilor din București.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate