Apollo Arts

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Eva Danciu , Gabriela Vlad

Adresă: Strada Lânăriei nr. 93-95, T Center, etaj 2

La „Apollo Arts” micii balerini sunt ghidați în lumea baletului de o echipă profesionistă

Școala de arte „Apollo Arts” propune cursuri de balet pentru copiii cu vârste curprinse între 4 și 8 ani. Micii balerini sunt ghidați în fascinanta lume a baletului de o echipă profesionistă, care pune accentul pe eleganță, muzicalitate, flexibilitate, coordonare, grație, emoție și nu în ultimul rând, prietenie.

„Apollo Arts” se diferențiază prin metodele contemporane de predare

La orele de balet, Școala de arte „Apollo Arts” se bazează pe simțire și trăire. Accesul în sala de repetiții se face, în primul rând, cu emoțiile constructive ale unui nou început. „Apollo Arts” se diferențiază de alte școli de specialitate prin metodele contemporane de predare. Încă de la primele ore, micii balerini vor învăța conceptele de bază, elemente, exerciții și vor lucra la îmbunătățirea abilităților și a condiției.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate