Art House Balet & Workout din Cluj-Napoca: Ritm pentru trup și suflet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Ritm pentru trup și suflet, acesta este motto-ul Art House. Suntem Iuliana și Roxana, două tinere balerine, și ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să simtă că fac parte dintr-o echipă și să realizeze schimbările extraordinare aduse de BALET în viața lor, atât la nivel fizic, cât și la nivel sufletesc. Baletul nu este ușor, necesită muncă și disciplină, dar cu zâmbetul pe buze, cu răbdare și perseverență, credem că oricine poate ajunge să învețe tehnica și arta baletului.

Citește și 

Calendarul competițiilor dedicate baletului 2020-2021, și primii pași spre normalitate!

Celebrități care au făcut balet. Multe staruri de la Hollywood au început cu dansul clasic

 

Art House, un vis devenit realitate pentru Iuliana și Roxana! Art House, locul în care vei fi înconjurat de prieteni!

Art House este locul în care te simți confortabil, ca la tine acasă! Asta ne-am dorit întotdeauna, să oferim o experiență plăcută, ca toți cei ce pășesc în “casa” noastră să se simtă relaxați și înconjurați de prieteni, pentru a ne inspira unii pe alții și pentru a progresa împreună.

Cursurile de balet Art House se adresează atât copiilor, cât și adulților. În ceea ce privește copiii, aceștia sunt împărțiți pe grupe în funcție de vârsta lor, dar și de evoluția și dorințele lor legate de performanță.

Iuliana și Roxana sunt iubitoare de artă și de oameni, firi active și prietenoase, iar Art House reprezintă pentru ele începutul unui vis devenit realitate.

Pe Iuliana Dane o puteți admira în spectacolele Operei Naționale Cluj-Napoca, fiind balerină cu experiență în ansamblul de balet al Operei.

Roxana Florescu face parte din echipa Companiei de Artă Stradală Famous Art din Cluj-Napoca și o puteți admira în spectacole de teatru, dans și acrobație.

De 5 ani încoace, cele două tinere împărtășesc cu drag și pasiune cunoștințele lor atât copiilor, cât și adulților și de abia așteaptă să cunoască oameni dornici de a învăța ceva nou.

Nume scoala de balet: Art House Balet & Workout

Adresa: Calea Dorobanților nr. 116, Cluj-Napoca

Nr. telefon: 0749286110

Adresa email: arthousebirou@gmail.com


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate