Asociația Culturală Arlechin

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesori Celina Dumitru, Mona Moldovanu, Flavius Alin Damean

Adresă: Casa Tineretului Botoșani –Bulevardul Mihai Eminescu nr. 48 / Casa de Cultură a orașului Săveni

 Școala de dans din cadrul Asociației Culturală Arlechin din Botoșani invită în lumea baletului toți copiii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Orele de balet sunt organizate pe module, grupe și niveluri, de două ori pe săptămână. Cursurile de inițiere oferă elevilor școlii de dans „Arlechin” o bază în vederea selecționării și pregătirii pentru performanță.

Asociația Culturală Arlechin îi încurajează pe micii balerini să participle la festivaluri, spectacole și concursuri

Sub atenta îndrumare a profesorilor Celina Dumitru, Mona Moldovanu și Flavius Alin Damean, copiii învață poziția corectă a corpului, coordonarea mișcărilor, muzicalitatea, atitudinea și expresia corporală. Pe lângă orele obișnuite de repetiții, Asociația Culturală Arlechin îi încurajează pe micii balerini să participle la festivaluri, spectacole și concursuri, dar și la fel de fel de workshopuri naționale sau internaționale. Tehnicile de predare folosite de profesori la repetiții sunt variate și interactive.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate