Asociația Ritmic Art Oradea

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Andrada Bălas

Adresă: Strada Alexandru Odobescu nr. 24

 În Oradea, din anul 2014, multipla campioană la gimnastică ritmică Andrada Bălaș îi îndrumă pe copii spre un mod de viață plăcut, reprezentat prin grație și pasiune. Cursurile de balet sunt destinate copiilor peste 3 ani și au loc într-o atmosferă prietenoasă,  unde munca și sacrificiul și-au spus cuvântul de-a lungul timpului.

Andrada Bălaș a fost membră a lotului național gimnastică ritmică

Copiii antrenați de Andrada Bălaș participă la concursuri naționale și internaționale, de unde, nu doar o dată s-au întors cu locuri fruntașe. Ca experiență artistică, Andrada Bălaș a practicat gimnastică ritmică timp de 15 ani, din care un deceniu a fost membră a lotului național. Deținătoare a peste 100 de premii, transmite profesionalismul și tehnica ce au consacrat-o, prin metode de predare moderne la „Ritmic Art”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate