Atelier Pas Boutique

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Gabi Batori, Aura Goia

Adresă: Strada Ion Brezoianu nr. 23-25

La „Pas Boutique” nu există limită de vârstp pentru participarea la cursurile de balet

Din 2010, echipa „Pas Boutique” a deschis ușile tuturor celor care își doresc să practice baletul. Limita de vârstă nu există, dar toate cursurile sunt structurate în funcție de acest aspect și de nivelul de pregătire. La „Pas Boutique”, participarea la cursurile de balet aduce și ședințe foto în tutu-uri, întâlniri cu balerine, participarea la evenimente, spectacole și videoclipuri.

Gabi Batori și Aura Goia sunt profesoarele care îndrumă mici balerini la cursurile „Pas Boutique”

Totul, desigur, dacă elevul dorește și după cel puțin câteva luni de muncă în sala de repetiii de pe Strada Ion Brezoianu nr. 23-25. Distracția nu lipsește, iar cursanților, pe lângă cunoștințele esențiale în acest domeniu, le sunt transmise dragostea pentru dans și noțiunea de „prietenie”. De la mic la mare, sunt încurajați să urce pe scenă de Gabi Batori și Aura Goia, profesoarele care știu că acel sentiment nu se compară cu nimic altceva.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate