Atelierul de balet Andreea Jura-Dan Haja

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

La Atelierul de balet, vrem să arătăm copiilor și părinților că baletul te poate călăuzi pe drumul succesului

Baletul reprezintă bucurie și desăvârșire. Arta prin care trupul devine instrumentul perfect. Cu dedicare și răbdare, vrem să aducem aproape de copii și adulți acest meșteșug în micul nostru atelier. Să le arătăm copiilor și părinților, deopotrivă, că baletul te poate călăuzi pe drumul succesului. Acesta este crezul nostru.

Profesori: Jura Andreea, Haja Dan

Adresă: Florești, Str. Șesul de sus nr. 12, Județul Cluj

Dan Haja și Andreea Jura, dintre cei mai buni balerini ai generației actuale din România

Andreea Jura, Prim-Balerină a Operei Naționale din Cluj-Napoca, are un CV mai mult decât impresionat. Andreea Jura a uimit și încântat publicul de pe multe continente având în repertoriul său bogat nenumărate roluri care i-au adus succesul și aprecierea oriunde a avut ocazia să își desfășoare activitatea artistică.

De asemenea, Dan Haja, este unul dintrei cei mai buni balerini ai generației actuale din România. Repertoriul bogat și experiența scenică, l-au dus pe scenele lumii, în diferite spectacole, unde a reprezentat cu mândrie baletul românesc.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate