Ateneul Național din Iași

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Simona Petrilă

Adresă: Strada Ion Creangă nr. 14

Simona Petrilă este absolventă a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” și balerină în cadrul „Operei Naționale Române Iași”

La „Ateneul Național din Iași”, Simona Petrilă face din elevi campioni. Absolventă a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” și balerină în cadrul „Operei Naționale Române Iași”, Simona Petrilă duce mai departe tradiția la clubul de balet al Ateneului încă din 2009. Cursurile sunt destinate copiilor cu vârste de peste cinci ani și se desfășoară la Sala „Serghei Kotorobai”.

Copiii găsesc îndrumarea necesară la cursul de balet al Ateneului Național

Grupele sunt structurate în funcție de nivelul pregătirii, astfel că fiecare doritor este binevenit să treacă pragul studioului de dans. Copiii, fie ei începători, intermediari sau avansați, găsesc îndrumarea necesară la cursul de balet al Ateneului Național din Iași. Înscrierea la cursul de balet se face prin completarea și depunerea unei cereri tip la secretariatul instituției.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate