Balet Studio Adriana

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Adriana Szervaczius

Adresă: Strada Trifoiului nr. 53

Adriana Szervaczius a fost balerină la „Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski” și „Opera Română Cluj-Napoca”

Adriana Szervaczius, o balerină cu peste 25 de ani deexperiență la „Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski” și „Opera Română Cluj-Napoca” organizează cursuri de balet pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani. Micii balerini de la clubul „Balet Studio Adriana” își dezvoltă ținuta, urechea muzicală, dar și încrederea în sine.

Micii balerini de la clubul „Balet Studio Adriana” își dezvoltă ținuta și urechea muzicală

În cadrul orelor de balet ținute de Adriana Szervaczius la sala de pe Strada Trifoiului nr. 53, copiii sunt încurajați să se autodepășească și îndrumați cu profesionalism în lumea dansului. Perfomanța își are locul bine stabilit la clubul de dans, rezultatele cursanților fiind impresionante. În continuare, „Balet Studio” Adriana” ține porțile deschise atât pentru copiii care își doresc performanță, cât și pentru cei care văd baletul ca pe un hobby.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate