Ballet Class Focșani

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Silvia Francesca Hozoc

Adresă: Strada Dimitrie Cantemir nr. 25

Tehnica de predare aleasă de Silvia Francesca Hozoc, profesoara școlii Ballet Class, este interactivă și distractivă

Școala „Ballet Class” Focșani și-a propus încă de la înființare să împărtășească pasiunea și iubirea pentru arta baletului. Copiilor și adulților care trec pragul studioului de pe Strada Dimitrie Cantemir nr. 25 le sunt oferite trei principii de bază: eleganță, interpretare și transmitere a emoțiilor. Tehnica de predare aleasă de Silvia Francesca Hozoc, profesoara școlii, este interactivă și distractivă.

Copiii „Ballet Class Focșani” au ajuns și pe scena Teatrului Municipal din Focșani

De-a lungul anilor de funcționare, copiii „Ballet Class Focșani” nu s-au limitat la repetiții și au ajuns și pe scena Teatrului Municipal din Focșani. Ușa școlii de dans rămâne deschisă, iar toți cei interesați, indiferent de vârstă și nivel, sunt așteptați să participe la cursul de balet al Silviei Francesca Hozoc.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate