Ballet Fusion, sau mai mult decât balet! Dans și mișcare pentru o viață sănătoasă și echilibrată

by Mihaela Ivan
Share the NEWS & spread the JOY!

Înființat în septembrie 2019 studioul de dans ”Ballet Fusion” a fost pus imediat la o grea încercare de pandemia Covid19 ce a venit pe neașteptate în primăvara anului trecut. Puternic afectați, Iaela și Claudiu Buldan, cei doi tineri foști balerini fondatori ai Studioului Ballet Fusion nu au dat înapoi. Dimpotrivă, au privit partea plină a paharului, s-au adaptat la noua situație și au luptat pentru visul lor!

Și au reușit! În prezent, studioul Ballet Fusion are deja aproape de 100 de cursanți! Secretul succesului? Foarte multă muncă și mult curaj, deoarece în ciuda blocajului și efectelor dezastruoase ale pandemiei, au ales să investească bani, timp și efort în deschiderea a două noi săli de pregătire, una la Alba Iulia și cealaltă în orașul Victoria.

Citește și 

“13 under 13, 2021”! Un proiect Ballet Magazine în parteneriat cu școlile nominalizate în proiectul “Școala ta de balet”

Școala ta de balet. Cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini?

 

Cine sunt cei doi balerini care au creat și dezvoltat Studioul Ballet Fusion?

Iaela a dansat în Compania Pass-Pour-Tout a lui Dan Puric, după care a interpretat numeroase roluri clasice și contemporane în spectacolea ale Teatrului de Balet din Sibiu, cu, ar fi Giselle, Lacul lebedelor, Frumoasa din pădurea adormită, Trilogia Ionesco.

Claudiu a început la 6 ani dansul sportiv, însă, ulterior, s-a îndreptat spre balet. A apărut în serialul de televiziune ”Cu un pas înainte” și a colaborat cu Teatrul de Operetă ”Ion Dacian” în producții precum ”Chicago” și ”Rebecca”.

Prin înființarea ”Ballet Fusion”, Iaela și Claudiu Buldan au vrut să împărtășească din experiența lor atât copiilor, cât și adulților pasionați de balet

Aflați povestea pe larg a celor doi tineri curajoși balerini în ediția tipărită a revistei Ballet Magazine, ce urmeză a apărea în luna mai.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate