Balletistique Art

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesori Georgiana Stamate, Dana Radu, Iulia Radu

Adresă: Strada Mihai Bravu nr. 30A

Micii balerini sunt primiți de o echipă cu experiență formată din Georgiana Stamate, Dana Radu și Iulia Radu

Școala de balet „Balletistique Art” sprijină copiii care își doresc să se îndrepte spre o carieră în domeniu. Micii balerini sunt primiți de o echipă cu experiență formată din Georgiana Stamate, Dana Radu și Iulia Radu la sediul școlii de pe Strada Mihai Bravu nr. 30 A. Grupele de balet sunt organizate în funcție de vârstă, cei mai mici dintre elevi având 4 ani, iar cei mai mari 12.

Din 2016 „Balletistique Art” a dat startul cursurilor de balet și pentru adulți

Rezultatele lor sunt cartea de vizită a școlii. Cursanții „Balletistique Art” s-au impus la diverse competiții de gen precum „Festivalul Național de Dans pentru Copii și Tineret Triumf” și au făcut cunoștință cu platourile de filmare ale emisiunilor tv. Din 2016 „Balletistique Art” a dat startul cursurilor de balet și pentru adulți.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate